A litván elnök elhatárolta magát Orbán Viktor három nappal ezelőtti vilniuszi látogatásától. Szóvivője azt mondta, hogy az államfő nem kívánt találkozni a magyar politikussal, ennek megfelelően nem is hívta meg. Hasonlóképpen nyilatkozott a litván kormányfő sajtótitkára is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
A lap megjegyzi, hogy a diplomáciai protokoll szerint az ilyen utat arcátlanságként értékelik,...Szijj-ártó tessék hadat üzenni , vagy legalábbis több tiszteletet követelni .
coni
A volt szovjet tagállamok tartanak egy orosz agressziótól csak nekünk van amnéziánk. NATO tagként a jelenlegi helyzetben nem fogják az USA-t és az Uniót betámadni és az oroszokkal parolázni. Ezért határolódnak el tőlünk.
tivoli
@coni: Elég ciki a helyzet. A Litvánoknak nem biztos, hogy hiányzott a NATO hadgyakorlat, ez a majom meg odamenne riszálni.
Toby
Hűha... még a végén tényleg kitiltják Európából a maflát !

Erről jut eszembe:

Két pali találkozik.
Egyik mondja: - hallom vadászgörényt tartasz ! Hol alszik ?
- Az ágyban, a lábamnál !
- És nem büdös ?
- Majd megszokja !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.