Az OLP-TECH Szerelőipari és Szolgáltató Kft. 31 magyar munkavállalóját elfogadhatatlan feltételekkel foglalkoztatta. Ez az első alkalom, hogy alkalmazták azt a törvény, amelyet a külföldi cégek által alkalmazott kiküldött munkavállalók kihasználásának megakadályozása érdekében júliusban fogadott el a francia parlament.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Éljenek a magyar KKV-ék,vigyék hírünket a magyar tökös munkáltatói morálról!:-(((
Mutassuk meg a szemét multiknak,hogy éhbérért is lehet embertelen körülmények között dolgoztatni,persze általában csak magyarokat.:-(((
kkalman
Ez is a demokrácia "hátránya". A hatóság azonnal megbünteti a "csóró" magyar vállalkozót, mert nem tartja be a munkatörvénykönyvében foglaltakat. Az külön pech, hogy a demokráciában a dolgozót védi a törvény, nem úgy, mint nálunk, ahol a dolgozónak nincsenek jogai, csak kötelessége.
karma1
Ezert javaslom folyton es nagyon hangsulyosan, hogy ha mar egyszer kulfoldre kell szakadnia egy honfitarsunknak, akkor csak magyar kozvetitovel ne kezdjen, mert az ugy at fogja verni, mint azt a bizonyos szart a palankon... Ez nagyon szomiru, de igaz, sajat boromon tapasztaltam. Ha beszeled a nyelvet, meg akkor is probalkoznak, ha viszont nem beszelsz egyaltalan a fogado orszag nyelven, akkor tuti, hogy levesznek.
Szegyen, de igaz. Ugyanis ezek a szemetek tudjak, hogy nyelvismeret es onbizalomhianyban ezek a szerencsetlenek nem tudnak a rendorrel, hatosaggal kommunikalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.