Devizahitele volt, ezért hagyta ott a rendőrséget H. György, aki múlt hét szombaton felgyújtotta magát a Tevei utcai rendőrpalota előtt – írta a Blikk.

Polgári foglalkozást szeretett volna magának, ahol többet kereshet volna, azt remélve, hogy így feleségét is visszahódíthatja, akitől egy ideje külön élt és abban is reménykedett, hogy így a hitelét is könnyebben fizetheti majd.

A férfi benzint töltött két energiaitalos palackba, leöntötte magát, majd meggyújtotta ruháját, és berohant az épületbe, ahol aznap éppen ott volt felesége, H. Györgyné is. A férfi sporttáskájában megtalálták a két búcsúlevelet. Azt egyelőre nem tudni, kinek címezte őket. A férfinak a feleségén kívül egy felnőttkorú lánya jelentette a családot – írja a Blikk.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@szandokan: 12:09 Ők már valószínűleg megszokták az életüket , a hajléktalanok de egész más szinte egyik napról a másikra kilátástalan helyzetbe kerülni.
De ennél az esetnél , ahogy írják( hát de ki tudja) a feleségét szerette volna visszahódítani de ha pénzzel lehet csak egy nőt visszakapni az már baj ,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@szandokan: na ilyen hülyeséget ne is próbálj beadni, a dörmögő dömötör tuti, hogy működik.
www.dormogodomotor.hu/
Meine Ehre heisst Treue
@Yoda69: A fidesznek ehhez semmi köze: felnőtt, cselekvőképes emberek saját magukkal ki@asztak. Mindössze ennyi a történet.
Yoda69
A forint bedontesehez sincs koze?
kosa, szargyarto eszement szovegelese allamcsodrol? Vagy mar elfelejtetted?
szandokan
@pbalage: Ja, tényleg működik, csak hasonló szellemi szinten van, mint az ATV...Azaz nem, a dörmögő jobb.
spibal
Nincs köze a fidesznek a devizahitelhez? A rohadt törvényeikkel előre kigondoltan, aljas módon, komoly haszonszerzés érdekében belenyúltak és belenyúlnak, úgy a szerződésembe, hogy nekem súlyos anyagi károkat okoznak. Majd a törvény elfogadásának másnapján közlik, hogy történelmi jelentőségű a bankok "elszámoltatása." Eddig bíztam a fideszben, de amit orbán művel azt nem lehet máshogy nevezni, mint népirtás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.