A Privát Kopó három napja megkereste a Vecsési Zeneiskolát és az oktatási intézményt működtető Klebelsberg Intézményfenntartó Központot Dr. Takátsné Bán Júlia zenetanár ügyében, akit a bíróság 2007-ben - jogerősen - felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt, amiért eltűrte, hogy orvos férje, Dr. Takáts Ágoston szexuálisan bántalmazza kiskorú lánygyermekeiket. A bíróság ítélete szerint Dr. Takátsné - noha tudomással bírt a szörnyű bűncselekményekről - nem tett semmit azok megakadályozása érdekében.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Szóval ez a nő mindenről tudott, mindent látott, mindent hallott... és nem tett semmit.
Félt a férjétől. Félt, hogy elhagyja a patkány.
Ezért a kislányait is feláldozta...
Fúj!!!
csa-csa
na így kéne minden mocsadék nevét kiírni és utána - különös tekintettel gyerek sérelmére elkövetett bántalmazásra - kinyírni!
1magyar
@Sede: Ha az én lányom odajárna azonnal vinném máshová. Ki tudja a nő félelmében nem adja át a gyereket a férj gusztustalan,mocskos kívánságainak kiélésére.
papa.49
,,Aki közel ül a tűzhöz az melegszik,, sajnos ez esetben is igaz a mondás, ugyanúgy mint a volt pártállami időkben, a ,,jó elvtársak,, NEM BŰNHŐDNEK MEG!!!
micfild
Undoritó!
De az odajáró gyerekek szülei simán felléphetnének ellene. pl, úgy, hogy közlik az igazgatóval és a fenntartóval is, hogy ha nem rúgja ki azt a ribancot, akkor kiveszik a gyerekeiket az iskolából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.