Orbán Viktor miniszterelnök szerint Európának megvan az esélye arra, hogy a következő öt évre megválasztott vezetéssel olyan politikát indítson meg, amellyel ismét tartósan sikeressé válhat a kontinens.

A kormányfő csütörtökön Szöulban, a magyar tanszéket is működtető Hankuk Egyetemen tartott előadást Európa helyzetéről, jövőjéről, valamint a geopolitikai kihívásokról.

Szavai szerint az elkövetkező öt évre megválasztott és már hivatalba lépett európai vezetéssel a kontinensnek esélye van arra, hogy visszaszerezze versenyképességét, gazdasági növekedését és helyét a világgazdaságban.

Az Európa előtt álló geopolitikai kihívásokról szólva Orbán Viktor hangsúlyozta: ezekre higgadt, nyugodt választ kell adni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Ez az ember - tán azért, mert állítólag maga nem képes egy SMS megírására sem - azt hiszi, hogy még ma is lovas küldöncök, netán teknősbékák viszik a híreket. Képtelen felfogni, hogy azt a sok zagyvaságot, "egyszer fekete, másszor fehér" szöveget nem csak azok hallják, akiket ő lát. Persze ha végignézzük ívelő pályafutását a "Csuhások térdre, imára!" felszólítástól a jelenlegi nagy kereszténység-megmentőig, nem kell csodálkozni azon, hogy válogatás nélkül ugyanarról itt és ott mást és mást mond.
Igaz, ha követjük jó tanácsát, s nem azt hisszük el, amit mond, hanem a kezét nézzük, akkor mindjárt jobban érezzük magunkat! Örvendünk a közel 4 mio szegénységben élőnek, a "kiváló", szélsebesen összeomló egészségügynek, a szétvert oktatásnak, a (szerinte) csökkenő államadósságnak, a "megmentett" devizahiteleseknek, de nem felejthetjük a stadionokat, a 250 mrd körüli MNB-alapítványokat, a Pasa-park lakóit, az új földesurakat, új trafikos urakat-hölgyeket (manikűrös előnyben!), épülő lakhelyét, a királyi várat, no meg azt a kérdést sem, hogy ki a többi öt a kitiltott hatokból? utóbbiról nagy, sűrű hallgatás!!! Hol az oknyomozó média?
kkalman
@Hofipisti: Hol az oknyomozó média?
Oknyomoznak! Pl azt, hogy miért válik egyre hiteltelenebbé a kormány.
Desischado
Mit keres ez a mocsok Dél Koreában?! Mit nem adnék, ha eljuthatnék oda, talán találkozhatnék Lee Min Hóval! Ez a szemét sorra megy a kedvenc országaimba, nem ér! Észak Koreába kellett volna mennie, az a neki való hely!
Baksai
és elmondta milyen stílustalanul tiltakoztak a HANKOOK idetelepedése idején !! A KIA és a HUNDAY nem véletlenül választották Szlovákiát !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.