Nekünk nem kell Szijjártó Péter. Stop. Elzavarjuk. Stop. Menjen hozzád. Stop. Neked való. Stop. Jó elvtárs lesz. Stop. Mindent megcsinál. Stop. Szó nélkül. Stop. Mintaállam mintapolgára. Stop. Ha beválik, küldünk még. Stop. Lázár Jánost. Stop. Rogán Antalt. Stop. Kósa Lajost. Stop. L. Simon Lászlót. Stop. Semjén Zsoltot. Stop. Katolikus. Stop. Ciki? Stop. Vannak sokan. Stop. Élveznéd őket. Stop.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Milyen szep is lenne, ha ezt a taviratot el is kuldenek (persze leforditva azerire, nehogy ne ertse a masik diktator) a cimzettnek, es o azonnal el is fogadna ezt a marha nagy ajandekot...:o))))
nemkati
A diktátorok hatalmának letöréséhez a saját népük ellenállása a legfontosabb, de annak is nagy súlya van, ha a jóérzésű államok elfordulnak tőlük, és anyagi érdekeik ellenére megszakítják (illetve eleve ki sem építik) velük a gazdasági kapcsolataikat. Magyarország, pontosabban a magyar vezetés mindennek elmodható, csak jóérzésűnek nem, így ez a kormányunktól nem várható el. De azt azért látni, hogy a magyar diktatúrával szemben más államok élnek ezekkel az eszközökkel, egyre többen fordulnak el tőlünk. A kormánynak, 0rbánnak ez nyilvánvalóan látszik, de nem érdekli őket. Tényleg egyre jobban be akarnak zárni minket a Kárpát-gödörbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.