Több fontos feladatkör január 1-től átkerül a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól a Miniszterelnökséghez. A változtatást Fodor Gábor, a Törvényalkotási Bizottság független tagja vette észre az előterjesztések sorában. Az európai ügyek, a brüsszeli állandó képviselet irányítása és a diplomaták munkáltatói joga is Lázár minisztériumához kerül, ezáltal - a Liberálisok szerint - Szijjártónak csak a külgazdaság maradt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem mintha a szógyártó olyan jól végezte volna a dolgát...lézerjani meg kiskirály lesz...csodálatos.
bencemacska
A lézer féle minisztérium lényegében megduplázza a kormányt. A minisztériumoknak megfelelő referencia működik lézernél és onnan kapják az utasításokat a minisztériumok.
A referatúra rendszer "dolgozói" agyalnak, a minisztériumok dolgoznak. Így OV csak lézerrel lesz munkakapcsolatban, neki adja ki az utasításokat, aki végrehajtatja (esetleg megtoldva!)
szaboria1
Addig törekszik Lázár, hogy még a Viktort is le győzi vagy nagyot fog koppanni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.