Január 1-től a brüsszeli képviselet irányítását és a diplomaták munkáltatói jogát elveszik Szíjjártó Pétertől, így a liberális párt szerint kiherélik és megszüntetik a külügyminisztériumot.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Naná! Orbán dolgai szép lassan átkerülnek Lázárhos és mire Belizár a várba költözik, néhány fontos dolog kivételével minden átcsúszik Lázár kezébe és kész egy új miniszterelnök. Áder meg mehet ahova akar, amerre lát!
Fradigege
Petike haverjainak kötelező lesz este hatig malmozni a minisztériumban, különben nincs zsebpénz. Ki kér jégkrémet? Azt elmegyünk az állatkertbe? Jancsi bácsi nem engedi, hogy délután négykor valaki az utcán lófráljon. Nem akar senkit sem látni az óvi körül. Ez nem az a munkahely. Ez kib@szott kemény munkahely. Belefogtok d@gleni munkahely. Sok a dolog munkahely. ppfffhhheeeejjjjjjj

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.