Papcsák Ferenc szerint "nem tenne jót a közbizalomnak" a parlamenti képviselők vagyonosodási vizsgálata. A tavaly kirobbant NAV-botrány kivizsgálására pedig azért nem állíthatnak fel parlamenti vizsgálóbizottságot, mert büntetőeljárás van folyamatban – mondta.

A parlament igazságügyi bizottságának alelnöke az MTI-nek azt nyilatkozta, a Fidesz-frakció azért kérte a napirendi javaslat tárgyalásának elhalasztását, mert az indítvány általánosságokat tartalmaz, szerintük a vizsgálandó témákat konkrétabban kellene meghatározni.

Az igazságügyi bizottság csütörtökön döntött arról az LMP-s kezdeményezésről is, amely a parlamenti képviselők vagyonosodási vizsgálatát vonta volna maga után. A bizottság ezt sem vette tárgysorozatba, miután mindegyik képviselő tartózkodott.

Papcsák a javaslatról azt mondta, az

alkalmas arra, hogy tovább gyengítse a közbizalmat.

Hozzátette: a parlamenti pártokkal azt vitatná meg, hogy a képviselők közokiratba foglalják vagyonnyilatkozatukat, így az biztosan a valóságot tükrözné és végrehajthatóvá tenné az okiratot.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Be vagytok szarva mi???Kiderülne hogy mennyit és honnan loptatok!!!De az biztos hogy lincselés lesz a vége!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@nemjoezigy: @mekkelek: Marhára nem érdekel a téma, mivel abszolút nem érint, és számomra érdektelen az egész. Nem tud érdekelni a politikusok vagyona, ennyi az egész, ahogy senki más vagyona sem, a magamén kívül.
papa.49
,,Lopni, csalni csak a fütyisznek szabad, mindenki mást ha ilyet tesz szigorúan megbüntetünk,, hát igen nem tűrik a fiúk a KONKURENCIÁT!!!
pbalage
@szandokan: és orvoshoz fordultál már ezzel a problémával?
Manapság már egészen fejlett a pszichiátria, elképesztő eredményekre képesek.
szandokan
@pbalage: Valahogy rajtad mégsem tudtak segíteni.
pbalage
@szandokan: épp most tervezem, hogy belépek a fideszbe, mert a lopás és az átbaszás lett a kedvenc időtöltésem.
szandokan
@pbalage: Akkor valóban fordulj sürgősen orvoshoz, mert az én kedvenc időtöltésem még mindig egy jó d...s. Szerintem minél hamarabb, amíg még nem késő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.