Orbán Viktor hamar megtalálta a közös hangnemet Dél-Koreában. A kormányfő egy találkozón arról mesélt, hogy 2002-ben a dél-koreai futball világbajnokságon a helyi válogatott egyik mérkőzésén a szurkolók végig azt skandálták, hogy „ han han”. Ekkor fia, Gáspár azt kérdezte tőle, hogy „ha ők a hunok, akkor mi kik vagyunk?”. Kovács Sándor, kint dolgozó egyetemi oktató segített a kérdés megválaszolásában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezt a Gáspár gyereket se az eszéért fogjuk szeretni.
Szimba
amit a kormányfő és fia hallott, az nem más, mint Tehan Minguk, azaz Dél-koreai Köztársaság, koreai nyelven.
Ha nem szóltál volna bölcs maradtál volna egyáltalán nem kedves orbán és fia.
pbalage
@Szimba: lehet azt gondolta a Jack Orban Sparow csávó, hogy valami tehén kaja lesz vacsorára, és most végre megcsillogtathatta az nyelvtudását.
Szimba
@pbalage: Mindenhol a ria ria hungária cseng a fülébe, bármit hall. Mert az orbániai hungária mindenek felett, az ő dicsőségére.
Toby
Szóval a piros pöttyös fenekű japán kiscsávók már el is vannak felejtve...ki fog derülni, hogy a magyarok Koreából származnak, a nyelvi alapok is azonosak, csak a koreaiak hadarnak, ezért nem értjük a nyelvüket !
human
"Gáspár fiam! Mi nemzeti oligarchák vagyunk."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.