Szombathely kis város rögtön nálam landolt az információ, mondta Czeglédy Csaba az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Megpróbálta kikéretni a szombathelyi jegyző a polgármesteri hivatal dolgozóinak híváslistáit. Az ügyet a helyi ellenzék szúrta ki, a polgármester vizsgálatot indított, a jegyző lemondott. A szombathelyi ellenzék frakcióvezetője azt mondta, nem tudják mire akarták használni az adatokat. Lehet hogy csak azt akarták ellenőrizni, hogy mennyire használták magáncélokra a telefont, tette hozzá. Czeglédy szerint viszont a lehetősége megvan annak is, hogy esetleg az osztályvezetők zsarolására használják az így kapott információkat. A frakcióvezető hangsúlyozta, ő biztos abban, hogy a jegyzőt erre megkérték, mégpedig, olyan valaki, akitől arra számíthatott, hogy majd megvédi, de erre most nem volt lehetőség. A bizottság felderíti, remélem, ki volt, aki erre a tettre buzdította, tette hozzá a politikus. atv.hu

Forrás: atv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nagyon meg akart felelni a követelményeknek az éppen karrierjét kezdő jegyző. Rövid pályafutásnak ígérkezett ez is. Lehet új szakmát tanulni a munkaalapú társadalom építése jegyében.
Toby
Miért egy über marhát tettek meg jegyzőnek ? Ma már egy óvodás is tudja, hogy hívásforgalmi adatokat - hivatalosan - csak az erre jogosult hatóságok kérhetnek le, no persze, ha valaki fideszes, annak mehetne ez haveri alapon is, mint ahogyan a távközlési szolgáltatóktól is kikerülnek olyan telószámok, amelyek egyébként titkosak és nem hatóság kérte le őket !
Attól függ, hogy az adatszolgáltatási osztályon éppen ki van szolgálatban !
Gengszterisztán tele van "törvényes" érdekességekkel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.