A Nemzeti Eszközkezelő Zrt tájékoztatása szerint sikeresen lezárult az utolsó pályázat is, ezért jelenleg már százszázalékos a lakópark kihasználtsága.

A nyolcvan házból egyet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat használ, a többi ingatlanba családok költöztek – írja a Magyar Hírlap. A nyolcvan ház 2,5 milliárd forintból épült. A házak négyzetmétere az eredetileg tervezett 140-160 ezer forint helyett félmillió forintba került.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Eloszor ugy olvastam a hirt, hogy "Megtelt az ocska lakotelep"
Freudi elszolas, ugyhogy itt be is fejeztem a tovabbi erdeklodest...:o(((
simmering73
Félmillió/négyzetméter. Kint a pusztában a szántóföld közepén. Bravó.
Rumcájsz
A sikeres projekt kivitelezőinek ajánlom figyelmébe, hogy 260.000 Ft/m2 áron magas műszaki felszereltségű passzívházat lehet építeni!

Ezt az Ócsai " Gyere barátom építs és járj jól " projektben az alvállalkozók sem jártak jól. Első kézből tudom, hogy nevetséges nettó 1.400 Ft-os áron adták ki a hideg burkoló munkákat, a hőszigetelést pedig 1600 ért! :)

A "új" településen hiányzik a teljes infrastruktúra! Nincs bolt, óvoda, bölcsőde, posta, iskola. Nincs busz, nincs vonat! Tavaly ősszel még gáz sem volt a településen, ugyan azóta kiépítették? A szemétszállítás megoldódott?
A házakat PH30 téglából építették, általában egy szobásak, fa vagy széntüzelésűek.
Láttam fotókat, melyeken a tűzfalak OSB lappból lettek kialakítva, a hőszigetelő lap pedig 5 centiméteres volt! Ki és hogyan engedélyezte ezt a kivitelezést? Biztos megfelelő, biztos nincs kilopva az anyag a házakból?

Csak gratulálni tudok ehhez a lopásotokhoz is, amivel sok családot ismételten belelöktetek az árokba!

Aki pedig oda kényszerült?

Kitartás nektek és sok sikert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.