A közút munkagépei a gyorsforgalmi-, a fő- és a mellékutakat csütörtök este óta folyamatosan szórják. Ezzel együtt a közútkezelő arra kéri az autósokat, hogy főleg az ónos esővel érintett területeken fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Több helyen ónos eső, néhol hó esik, helyenként sűrű köd is nehezíti a közlekedést – figyelmeztet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-hez péntek reggel eljuttatott közleményében.

Az Útinform összesítése szerint Hajdúszoboszló közelében havas eső esik, Nyíregyházánál, valamint az M35-ön Hajdúböszörménynél hó szállingózik, Debrecen térségében havazik. Edelény, Szikszó és Miskolc környékén, valamint Berettyóújfalu térségében ónos eső esik, Nyíregyháza közelében és az M3-on Emődnél ónos szitálást jeleztek. Veszprém, Fejér és Somogy megye nagy részén, Keszthely közelében, a középső országrészben, az Alföldön, valamint Nógrád és Heves megyében, a gyorsforgalmi utak közül az M7-es balatonvilágosi szakaszán, az M0-son, az M2-esen, az M3-as gödöllői és káli szakaszán esik vagy szemerkél az eső. Emellett a Dunántúl nyugati részén ködös, párás a levegő, Ajka és Veszprém környékén 100 és 300 méter között változik a látótávolság.

A közút munkagépei a gyorsforgalmi-, a fő- és a mellékutakat csütörtök este óta folyamatosan szórják. Ezzel együtt a közútkezelő arra kéri az autósokat, hogy főleg az ónos esővel érintett területeken fokozott óvatossággal közlekedjenek. Az Országos Meteorológiai Szolgálat péntekre több megyére és a fővárosra is figyelmeztetést adott ki az ónos eső miatt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
Hamarosan olvasható lesz minden hírműsorban!

A nem várt, korán jött havazás miatt, nem tudtunk megfelelően felkészülni!
Munkatársaink éjjel-nappal az utakon dolgoznak az Önök biztonságos közlekedéséért!
:)

Apróhirdetés következik.

300.000 hólapátot keresek alkalmi vételben!

Jelige: " Közmunkásnak lenni jó! "
mindenes46
@Rumcájsz: ...és ha valami nem jön össze üljön át egy másik autóba!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.