Megbukott, leváltott, nyugdíjazott tábornokokkal töltötte fel Pintér Sándor a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási helyettes-államtitkárságát. A főtisztek új pozíciójukban egyebek mellett összekötőként, megyei koordinátorként tevékenykedhetnek. Volt szervezeti egységüktől kapják a fizetésüket, és továbbbra is jár nekik a szolgálati autó. A hvg.hu megkapta a Belügyminisztériumtól azokat az információkat, amiket két hónappal ezelőtt kért ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"A főtisztek új pozíciójukban egyebek mellett összekötőként, megyei koordinátorként tevékenykedhetnek"- Mintha III/III -as ügyosztály lenne!!
m.macskosz
@Mobil123: Magyarul egy rakás csókos kap kevés munkáért sok pénzt. :(
Miközben mi még többet fizetünk, a rászorulók meg még inkább rászorulók lesznek. :(
Mobil123
@m.macskosz: Semmi munkáért ! És komolyan kész besúgói hálózat lesz már az egész , mert ez csak arra megy ki !
Toby
Meg akikről nem szól a kiadott anyag, de továbra is Pintérnek dolgoznak, a volt rendőrfőkapitányok közül néhányan, többek között az a volt rendőrfőkapitány, aki az ízes Veszprém megyei tájszólással beszélő/mesélő Kontrák Károly rokona, pápai rendőrkapitányból hipp-hopp rendőrfőkapitány lett egy szomszédos megyében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.