A Fidesz szerint Gőgös Zoltán szocialista politikus ne beszéljen korrupcióról, hiszen nincs olyan módszer, amelyet az ő pártjában ne alkalmaztak volna „a közpénzek lenyúlására”.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Akkor a Budai Gyula mi a francot csinált évekig? Akkor számoltassák el, ha meg nem megy fogják be a pofájukat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Ezek a köcsögök, magyaráznak az elszámoltatásról? Hiszen akkor is ők akadályozták meg a vizsgáló bizottságok felállítását.
Az ügyészséget, mit a pártatlanság mintaképét, már nem is említem.
Toby
" A Fidesz erre reagálva emlékeztetett arra, amikor „a nemzeti vagyont Nokiás-dobozokban, hamis szerződéseken, telekcseréken és offshore cégeken keresztül lopták ki az országból”."

1/ a nokiás dobozos mese közben jelentősen változott, Hagyó javára, ezt viszont nem viselte el a gengszerkormány, ezért át kellett ismét tenni az ügyet. A végén Vlagyivosztokban tárgyalják majd, olyan 2050 körül...

2/ A továbi cikkbeli felsorolásban egy sor ügyben nincs jogerős ítélet, amelekben pedig megszülettek az ítéletek, a cselekmények súlyának megfelelően, alig többet osztottak ki, mint egy combos szabálysértésért !

Mi a f***ra veri magát a korrupt kormány ? Ismét a debileknek és idiótáknak szólt a mese ?
Toby
Ja és az "elszámoltatás" nem azonos az "elszámolással" !
miazavalami
Most mi van? Bajnai libáit már hányszor elszámoltatták! Még mindig nem tudják mennyi volt?
nemkati
Nagyban ment a korrupció az MSZP-s kormányok alatt is. De amit a Fidesz csinált, az egyik eddigi kormány alatt sem volt ilyen hatalmas, nyílt és pofátlan. Mindennek betetőzéséhez (vagy ki tudja, lehet még ezután is jó pár ötletük) a legújabb salátatörvényben lehetővé teszik kormánytagok, állami tisztviselők saját részükre, és családtagjaik részére állami pénzek folyósítását, és ugyanezek részére saját pályázataik tetszőleges elbírálását is - ugyanakkor ezek közérdekből való nyilvánosságra hozatalát maximálisan korlátoznák. Mégis ezt hogyan értsük???

Ha 2016-ban, vagy 2018-ban új csapatot választunk, akkor azokat csak úgy, ha a vagyonosodásuk vizsgálatát rendszeressé és nyilvánossá teszik, es törvény mondaná ki, hogy az a képviselő, kormánytag, vagy vezető közhivatalnok, aki ellen korrupció, vagy csalás gyanúja felmerül, és vizsgálatok ezt a gyanút beigazolják, azonnak távozik a közéletből, hatalmas kártérítésre kötelezhető, és a közélettől való örökös kitiltásra ítélhető. Nem vagyok egy jogász, biztos nem fogalmaztam helyesen, de talán érthető, mire gondolok.
JAJMÁR
A fides ne üzengessen a szociknak, válaszoljon a népnek ! Emlékeztetem őket a "közfelháborodás napjára", és a sorozatos tüntetésekre. Még mindig a válaszra és intézkedésekre várnak az emberek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.