Azok után, hogy az internatadó elleni tüntetések egyik szónokának 11 évvel ezelőtti ügyét vette elő a kormánypárti Hír Tv, most a tüntetések másik szervezőjének autóbalesetéről számoltak be. Akárcsak Várady Zsolt iwiw-alapítót, úgy Gulyás Balázst, az internetadó elleni tüntetések másik szervezőjét és szónokát is ismeretlen számról hívta fel a Hír Tv egyik munkatársa, hogy egy korábbi botlásáról kérdezze.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
A HÍR Tv. máséban a szálkát is a sajátjában a gerendát sem veszi észre.
Pontosabban nem akarja észre venni. Ez aztán az objektív, pártatlan szolgáltatás.
Gusztustalan amit művelnek.
silber13
A HÍR TV nem tanult a sok méteres frászból, amit kapott eddig? Nem ártana ott is nagytakarítani, mert Augiász istállója gyógyszertár a HÍR Tv-hez képest!
Sziszifusz
A HÍR Tv. máséban a szálkát is a sajátjában a gerendát sem veszi észre.
Pontosabban nem akarja észre venni. Ez aztán az objektív, pártatlan szolgáltatás.
Gusztustalan amit művelnek.
Toby
A nyalogány patkány kanálisok védettséget élveznek !
Emlékszünk arra, amikor - talán pont a Szilvásy perben, vagy talán a Labanc perben - államtitoknak minősülő információkat szivárogtatott ki az mno ? Ha valaki azt hiszi, hogy ezt követően izzadt nyomozás indult a kiszivárogtatás tárgyában, nagyon téved !
Bűnügyi nyilvántartási anyagok mennek ki politikai célzattal, olyanok, melyekhez jogszerűen a rendőr is csak a saját, személyre szóló kódjával juthat hozzá, a visszaélések elkerülése végett !
És láss csodát ! Nem tudunk olyan büntető ügyről, amely azt eredményezte volna, hogy bűnbánó pofával állnak a bíróság előtt a terheltek államtitioksértés, vagy szolg.titoksértés vádjával !
Polt szerint Tündérországban nincs olyan ügy, amelyben szaglászni kellene.
mariaberta
Ezek különbek, mint a régi III/III-asok. Lassan már azt is tudni fogják, hogy a tiltakozók közül ki hányszor és mikor szellentette el magát.
mate03
@Sziszifusz: Ezek akkora horderejű bűnök voltak,hogy Szijártó ,Rogán adócsalása ,vagyonosodása ,eltörpül mellettük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.