A tolnaiak nem kérnek az állami gondozottakból. A szociális ügyekért felelős államtitkár szerint a gyerekek érdeke az, hogy befogadó környezetbe kerüljenek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az újonan létesült nevelőintézetek, állami gondozott intézetek még csak véletlenül sem a helyi polgármester és csicskásai háza/lakása közelében vannak !
Vajon miért ?
Cicamama55
Én úgy vélem, hogy az állami gondozottak nem jelentenek akkora veszélyt, hogy egy településnek tiltakozni kellene ellenük! Nálunk hajléktalan szálló, családok átmeneti otthona is van, de a lakosságnak több gondot nem okoznak, mint az "őslakók".
nemjoezigy
Vizsgálat, miért is?
Egyértelmű:
Valaki, vagy valakik nagyon elcseszték, nem jól végezték a dolgukat! Nem volt előtanulmány nem volt tájékoztatás, csak kézi-vezérlés, mint a szocializmusban. (vagy most is ott élünk?)

Vannak jó példák a családi nevelő-gondozó otthonokra. A településnek is hozhat hasznot.
Csak ugye erre készülni kellett volna. (nem színes üvegcserepekkel vakarni a kinek-kinek mije 'vanját'. Ezt így mondták régen a dolgozók azokra az adminisztrátorokra akikkel elégedetlenek voltak)

Tehát nekik, a gyerekeknek is emberi körülmények közt kell élniük.

Az ismert történések alapján azt mondta a hatalom, hogy így lesz!!!

De így nem lehet elintézni -szerencsére- a mai világban, csak akarják az illetékes "szakemberek". Így a szocializmusban működött a rendszer, de úgy látszik még ma is így akarják egyesek működtetni.
Ahogy kellett volna: tapasztalatokat átadni, megismertetni Tolna lakosaival. Már működnek és az ős lakosok megelégedettségével ilyen lakóotthonok.
Ha jól csinálják, akkor profitálhat belőle a település.
A felelősöket felelősségre vonni, mert ez lett a végkicsengése az ügynek.
Ilyen qrva egyszerű!
Erről a dicsőségről olvasható még:
propeller.hu/itthon/3026992-arad-szeretet-kiutalta-lakossag-fideszes
propeller.hu/itthon/3026821-gyerekek-ellen-lazadnak-tolnan
propeller.hu/itthon/3027022-tolnan-nem-akarjak-befogadni-allami
Talán csak nem fideszes településvezetés van?
Na ez a politika, ez a fideszkdnp emberbarát, hozzáértő nyúlványa. Bp-en a nagypolitikában sanyargatják a népet, vidéken pedig amit érnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.