A 444.hu cikke arról, hogy a napokban teljes fordulatra kapcsolt a kormány és a Fidesz aljas és undorító propagandagépezete. A Hír Tv és a Magyar Nemzet sorra közöl múltbéli pitiáner ügyekről szóló "leleplező" riportokat olyan fiatalokról, akik szót emelnek az Orbán-rezsim ellen.

"Vannak emberek, aki tüntetéseken szólalnak fel, sőt szerveznek is néha. Akik nyíltan szerepet vállalnak a számukra fontos közügyekben. Egy ország attól is lesz jó hely, ha sok ilyen aktív polgára van.

De a Hír Tv és a Magyar Nemzet nem ilyen országot szeretne. Amilyet ők szeretnének, abban senki sem emeli fel a szavát a hatalom ellen. Ott egy pisszenést is azonnal megtorol a sajtóosztály.

Ez a sztori nem elsősorban Várady vagy Gulyás szempontjából fontos, nem valószínű, hogy őket a környezetükben sok hátrány érné a leleplezés miatt. Ez mindenki másnak üzenet: ne állj ki, mert levadászunk, ne szólj bele, mert keresünk valamit a múltadban! És amikor ehhez az állam láthatón boldogan asszisztál, az tényleg iszonyú félelmetes."

184 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Szerintem teljesen rendben van ez. A hír tv erre alakult. A hír tv törzsnézői ezért nézik ezt a szennyet. A hír tv munkatársai máshol nem tudnának dolgozni. És a hír tv híreit a normális emberek úgysem hiszik el fenntartás nélkül...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@miazavalami: ma, 18:44
Azért jól elbeszélgettünk..
(egymás mellet). :-))
miazavalami
@tivoli: Pedig ma még nem is ittam! :-( És te?
Szimba
Válasz a hír tv-nek:
A Hír TV a netadtó ellenes tüntetés egyik vezérszónokáról és egyik központi alakjáról ásott elő mindenféle ügyeket.
Ezért sokan úgy döntöttek, hogy közzéteszik korábbi “bűneiket” kedveshírtv taggel ellátott posztokban a facebookon.
tivoli
@miazavalami: ma, 18:49
Még a múlt héten se :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.