Remek interjút adott a szabadkőművesek lelkes kutatója, Raffay Ernő. Szóba kerülnek a zsidók, a szabadkőművesek, a liberálisok, de a legjobb, amikor a tüntetésekről fejti ki a véleményét. Hogyaszongya: “ezek a kedves visítozó egyetemista gyerekek és a mögöttük álló pénzforrások adottak. Üvöltenek, de az egyetemre nem járnak be, dolgozni nem dolgoznak, gazdag apukák gyermekei.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: joopapa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Annyi gondom van , Raffay bátyó adnál abból a szerből aminek a hatására , vízióid támadnak .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@spu00: Tállai államtitkár meg már a munka megkezdése előtt magába dönti a "p" vitamint, Pálffy meg el sem szakad a folyadékpótlástól !
Sziszifusz
@spu00: 20:56
Ha volt is ilyen egy-kettő, az nem jelenti azt, hogy a tüntetők valótlan okok miatt demonstráltak. Nagyon is igazuk volt, van.
Most jut eszembe, 2006-ban a Kossuth téren a parlament előtt csupa józan életű, jó arcú ember tárborozott és később a Tv. előtt rombolt, gyújtogatott.
A mostani tüntetők kellő önmérsékletet tanúsítva, közlik a sérelmeket.
Levendula
raffay bácsi, ez a gond, nem más:
"A rendszeres segélyek tervezett megszüntetése tovább növeli az egyenlőtlenségeket. Pedig már most is ott tartunk, hogy a lecsúszottak tábora a teljes lakosság 37 százalékát teszi ki, míg az európai átlag 22 százalék."
Gondolom Ön nem a 37 %-ba tartozik...
Don Quijote
@spu00: szerintem meg apádnak a kezében volt mikor téged csinált...
nezelodo
@spu00: Látod, pedig a pityókás ex képvislő tv-s, meg a hólapát osztó iluminált államtitkár, sem a sátorrúdtartó képviselő, sem a szombathelyi kokós fidesznyik meg még sok fedhetetlen fideszmozgalmár ott sem volt.
Ez a szerencsétlen "történész" már akkor is különös alak volt az üldözési mániájával, amikor államtitkárkén"lelazították a szolgálati autója kerekét". Lehet hogy a sofőrje is olyan pancser volt, hogy simán ment volna visszafoglalni délvidéket, a kerékanya meghúzása helyett. Ehhez hasonló korszerű hadászati sratégiája csak a körkörös védelemről álmodozó (Muhinál megrekedt) Für miniszter úrnak volt.
silber13
@spu00: Javaslom, írás helyett maradjon meg a butykosánál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.