És akkor elérkezett az X-Faktor 100. adása és ahogy az ilyenkor lenni szokott, voltak vendégfellépők is. Ezúttal az Illés-együttes három legendás tagját, Szörényi Leventét, Bródy Jánost és Szörényi Szabolcsot hallgathatták meg a nézők.

Ahogy több lap is megjegyezte, nem volt nehéz nem észrevenni, hogy miért a több okból is áthallásos "Miért hagytuk, hogy így legyen"-t énekeltette az RTL Klub a milliós nézőtábornak.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A politikai különbözőség nem feltétlen teszi ellenséggé a másik felet...szerencsére. :) A dal nagyon aktuális kis hazánkban.
Apropó...valaki elmagyarázhatná már,,,hogy az Orbán-konda mitől jobb oldali,mitől konzervatív,,stb,stb, .???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@KERKA: És a Cinege utcában forognak kacsalábon, Felcsúton egy egész stadionban parádézhatnak. Tokaj hegyalján bámulták a szüretet, és nem ők nyerték a legtöbbet.

Az eltelt idő alatt kinőtték a farmert, sőt még a legelegánsabb cuccokat is.Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, de elsősorban hajrá a megvénült fiatalnak már nem mondható fiatal demokratáknak.
Mobil123
@Szimba: Ez igaz hogy aktuális a dal de azt Te is tudod hogy akinek sok van annak mégtöbb kell. És nem csípem az Illést (soha nem is szerettem) és nem szeretem a köpönyegforgatókat sem.
Szimba
@Mobil123: Tartok tőle, hogy a fideszes vezetők és strómanjaik, barátaik, rokonaik, akiknek sok és még többjük van, most rá fognak kapcsolni a rablásra, érezve, hátha nem lesz több lehetőségük. Fogunk még nagyokat nézni.
Meg is van Szörényi válasza:"Nem most kívántunk rendszert váltani ezzel a dallal – szögezte le a Blikknek Szörényi Levente. Az Illés-legenda nem érti, miért kellene mindenáron állásfoglalásnak tekinteni, ha elénekelnek egy Illés-dalt, még ha az éppen a Miért hagytuk, hogy így legyen című is. „Fenntartom az elmúlt években tett nyilatkozataimat és fenntartom a véleményemet. Elmondtam az elmúlt két évben többször is, hogy a nagypolitikában én drukkolok a jelenleginek. Azt szeretném, ha megoldanák a problémát" – mondta. Sajnos nem veszi észre, hogy a fidesz maga a probléma.
Mobil123
@Szimba: Bizony eztán jön majd még csak zsebre játszás. Olvasd csak el a paksi beruzásához nem kell pályáztatás és titkosítanak mindent.
Szörényi egy seggnyaló volt /és lesz. Azért nem véletlen tudtak 50 évig kornyikálni.
csa-csa
mélyen aktuális sorok voltak ezek 40 éve is és azóta folyamatosan akár mszp, mdf, lmp, jobbik, fidesz, teljesen mindegy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.