Angela Merkel német kancellár budapesti látogatást tervez 2015 februárjára – írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap.

A konzervatív lap szerzője, Robin Alexander Látogatás egy kívülállónál című írásának alcímében kiemelte: a kancellár "felértékeli Orbánt, Magyarország nyugatellenes kormányfőjét, hogy az Oroszország elleni szankciókra szavazzon".

A lap értesülése szerint a kancellár azt tervezi, februárban Budapestre látogat, hogy személyesen találkozzon a magyar miniszterelnökkel. Az időzítés nem véletlen, hiszen márciusban kerül napirendre a szankciók első meghosszabbítása – teszi hozzá a szerző. Ugyanakkor a kancellári hivatalban és a külügyminisztériumban tagadják, hogy létezik ilyen összefüggés – írta Robin Alexander.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Merkel helybe hozza a kokikat meg a sallerokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Ludas Matyi: @tivoli: Hja, akkor a szociknak nyalt a jelenlegi politikai elit is.
Nincs mit egymás szemére hányniuk.
Ludas Matyi
@Pathfinder: mi jol vagyunk tajekozodva Nemetorszagban, te azt a Medien hülyeseget olvasod amit lead a Spiegel, a Wikipedia, meg a többi megvasarolt Medien. Nemetorszagban nyilvanossagra vannak hozva a titkos dokumentumok a Wikileaks es a Bilderberger oldalrol. Es a sajat butasagod ne terjeszd, mert ezzel csak a Magyart vezeted felre.
Ludas Matyi
@hattorihanna: Ha magyarban maradna meg nagyobb lenne a nyomor mint most van. Ö es a kormanya beleszarik, hogy van e mit enned.
EcsiAntal
@volvós: Okoska nem veszed észre hogy ez egy fotó montage --montázs ha nem értenéd !!
EcsiAntal
Takonyzabáló Szigetvárival kezet sem fognék mert biztosan maradt a körme alatt ??
kukac50
Jön? Hiszem ha itt lesz! Szeptemberben is vártuk nem jött!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.