Több vonat hosszú óránkon át vesztegelt a síneken, Rákoshegynél 9 és fél órán keresztül várakoztattak egy szerelvényt – írta az Index.

A lap szerint a vonat éjjel háromkor tudott elindulni, addigra a közelebb lakók már leszálltak, a távolabb élők viszont a vonaton próbálták kibekkelni a helyzetet. Pótlóbuszokat nem küldtek értük, és senki nem is mondta el nekik rendesen, hogy miért akadt el a vonat, és meddig fognak még ott állni. 

A MÁV elismerte, hogy fűtés valóban nem volt a kocsikban, a kalauzok viszont folyamatosan tájékoztatták az utasokat, pótlóbuszokat pedig sem a Volánbusztól, sem pedig a BKK-tól nem kaptak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
SMS! Sintés sanyitól!!! Ha nem fütenek a vagonba üljön át egy másikba!!! Belügyminisztérium!!!
dr. prédikátor
SMS! Sintés sanyitól!!! Ha nem fütenek a vagonba üljön át egy másikba!!! Belügyminisztérium!!!
Meine Ehre heisst Treue
9 órát??? Nem gond, a lényeg, hogy a semmirevaló Kavalecz és ,,vezető" cimborái a jó melegben otthon döglöttek; az ingyenélésen és a pofázáson kívül nem értenek semmihez ezek a seggfejek.
Toby
"A MÁV elismerte, hogy fűtés valóban nem volt a kocsikban, a kalauzok viszont folyamatosan tájékoztatták az utasokat..."

Ez a lényeg ! A törékenyre fagyott utasoknak a "folyamatos tájékoztatás" bőven elég volt, nyilván többen alsógatyára is vetkőztek a hőségtől !
gizineni
A MÁV legnagyobb ellensége a saját VEZETÉSE!
Fradigege
Milyen lehetett a tájékoztatás? --->Mindjárt indulunk? Nem kaptunk pótlóbuszokat? Nyugodjanak meg? Az ötödik orrában nehéz elsütni: még egy kis türelmet kérünk. Brutális. Én egyszer a metróban ragadtam be vagy 1 órára. Fél óra múlva már lementem hídba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.