Kedves fideszdroidok, összeesküvéselmélet-hívők, egyéb rendű és rangú sötét mélymagyarok! A neofasiszta diktátor jelző nem költői túlzás. Nem hülyeség. Nem heccelés.

"...irreleváns, hogy a neofasiszta diktátor terminus mekkora hülyeség – így látják Amerikából a magyar kormányt, és kész."

Van egy rossz hírünk. Nem így látják, hanem pontosan tudják. Tűéles, objektív képük van a helyzetről.

Egy ilyen rangú amerikai politikus akkor fogalmaz ennyire keményen, ha előtte átolvasta azt a háromoldalnyi kivonatot, melyet az elmúlt pár év amerikai titkosszolgálati jelentéseiből foglaltak össze számára.

Az pár oldal volt, ő elmondta egy mondatban.

Ez a kész.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
Kemény szavak ezek, de mit lehet tenni, ha igazak...

Bár Amerika szokott ennél árnyaltabban is véleményt alkotni ezért valóban azt gondolom, hogy nagy a gáz.
A belpolitika kicsit más, mert ugye leváltjuk aztán kéz..de: teljesen kinyírja a fidesz a külpolitikai kapcsolatrendszerünket is, amiből nem lehet néhány év alatt kikecmeregni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
" „ A fasizmus ideológiája következetesen
hangoztatja az állam elsődlegességének elvét. Benito Mussolini és Adolf Hitler egyaránt maguk személyesítették meg az államot
és ennek alapján megkérdőjelezhetetlen hatalmat igényeltek és gyakoroltak. A fasizmus bizonyos elméleteket és terminológiát a szocializmustól kölcsönzött, de azzal ellentétben az emberi társadalmon belüli fő ellentéteket nem az osztályok között találta meg, hanem a nemzetek és az emberi „fajok” között. A gazdasági életben a vegyes gazdaság mellett szállt síkra, amelyben jelentős állami tulajdon és állami beavatkozás mellett nagy teret kapott a nemzeti tőke, beleértve a nagytőkét is. A nemzetgazdaságban az önellátásra és a függetlenségre helyezték a hangsúlyt, ehhez igénybe vették a protekcionizmus eszközeit is….”

Ennyire egyszerű és igaz !

Idéztem a Wikipédiából !
bencemacska
@bra048: ma, 12:26

Sokban egyetértek veled!

Mi jogon lehet azt elvárni, hogy egy XXI. szd-i diktatúra ugyanolyan legyen, mint a XX. századi? Ez egy XXI. századi diktatúra!!!
Ma azt jelenti az internet szabályozása megfizethetetlen adókkal, mint a 18. században a nyomdagépek működtetésének akadályozása!
Amennyit változott az adat és hírforgalom technikája és technológiája, kb. annyit változott a terrorizmus módszertana!!!
bencemacska
@nyanya001: ma, 12:49

McCain jól fogalmazott, nem fasisztának, hanem NEOfasisztának nevezte a M.o- kiépülőben levő rendszert!
Nem léphetünk kétszer ugyanabba a folyóba!
senkifia68
@nyanya001: Igaz! És még nagyon sok más, például a szocializmus, a kommunizmus és totális állakapitalist imperialisat ...ista...ista... (Hoffiy)
Tök mindegy, hogy a hülyeség alátámasztására mely végbéltermék éppen a legalkalmasabb, de!!!
Azt a tanulmányt próbáld már ide ollózni, amely arról szól miszerint a társadalomnak és benne az egyes embernek vajon mi nyújthatja a védelmet a PIACNAK mosdott pénzügyi, gazdasági terrorizmus ellen? Vajon kinek a feladata az ország, a nemzet érdekeinek védelme? Vagy azt is kiszervezzük örző védő gittegyletekbe? Vagy! A törvényalkotás vajon a multik hatásköre? Mert tavaly pl. az EU-ban ebből fakadóan robbant a kommunikációs bomba. Egy belső bizottsági tanulmány az egyes országokban mérhető szabdság és emberi jogok tekintetéban a multik álta készített értékelésre alapult!
Igen az államnak elsődleges feladata (és ezért a legfontosabb), hogy amikor kell ott legyen! Akkor is ha ez adott esetben más érdekeket érint, sért
kamazuka
Ha ezt Charlie Chaplin megérhette volna!
kukac50
Az igazságot fáj Orbánnak meghallani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.