Szerda délelőtt Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára bekérette André Goodfriend ideiglenes amerikai ügyvivőt John McCain amerikai szenátor keddi kijelentései miatt – tudatta a tárca az MTI-vel.

John McCain arizonai republikánus szenátor az új amerikai nagykövet, Colleen Bell kinevezéséről tartott szenátusi szavazás alkalmával "totálisan alkalmatlannak" nevezte a jelöltet arra, hogy Magyarországon legyen nagykövet, amely egy "nagyon fontos ország, ahol rossz dolgok történnek".

John McCain Orbán államáról azt is mondta: Magyarország jelenleg annak a határán áll, hogy feladja önrendelkezését egy neofasiszta diktátornak.

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán az MTI-nek azt mondta: a magyar diplomácia haladéktalanul felveszi a kapcsolatot John McCain amerikai szenátorral a budapesti amerikai nagykövet kinevezéséről szóló szenátusi szavazáskor tett kijelentéseivel kapcsolatban.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium bekérette az ügyvivőt , de most nem a (!) fecnivel (!) van a baja .Értelmezni szeretné McCain amerikai szenátor keddi kijelentését . Utána döntenek a szenátor sorsáról . Per ? Kitiltás ? Bocsánat kérés követelése ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Azt mondja ez a szenátor, Magyarországon rossz dolgok történnek! Nekünk mondja? Picit azért segíthetnének, ha már megint egy filmes pénzembert küldenek ide! Az előzőt , az Endyt vigyék maza, nagyon sokba van nekünk, vihetik a hű feleségét is, vele együtt.
Fradigege
Mikrobi Petike a külügyben sokat pattog, néhány drónnal beveszik Lőrinc bátya felcsúti sertéstelepét, aztán ugrott a zsíros támogatás.
tivoli
"John McCain Orbán államáról azt is mondta: Magyarország jelenleg annak a határán áll, hogy feladja önrendelkezését egy neofasiszta diktátornak."
Ezt mondja Mr. McCain.
Nooormáááliiis?
Hol itt az önrendelkezés, hol itt a demokrácia? Ha már minden jöttment amerikai is beleszólhat az ország bel-, és külügyébe, gazdaságába, pocskondiázhatja az ország törvényesen megválasztott (most mindegy, hogy demokratikusan-e) legitim elnökét?
papa.49
Ezek a magyar ,,paprikajancsik,, hiába ágálnak, semmit nem érnek el vele, FORDÍTVA TETSZENEK ÜLNI A DÖGLÖTT DAKOTA LOVON!!!
Most egyszerre milyen önérzetesek tetszettek lenni, mikor szépen csendben, halkan kérték az amcsik -nem egy politikus- hogy talán az irány nem egészen helyes, nagy pofával arrogánsan utasították vissza az észrevételeket, most meg nem értik a kemény hangot, hát én meg azt nem értem ez a koszos fütyiszes bagázs mit keres még mindig itt, magatoknak hoztátok össze majmok az ilyen beszólásokat...
Főlökött
Ezen löncs keretében legalább megbeszélhetik azt is, hogy André Goodfriend-ra milyen marhaságokat hordtak össze, az elmúlt 4-5 hétben.

Azért szerintem tolmácsot, biztos, ami biztos hívjanak!
lópicigáspár
Én nem értem! Ha valahol seggbe rúgnak, onnan elmegyek és jó nagy ívben elkerülöm azt a helyet! De, hogy valaki minden nap visszajárjon... na az már mazochizmus!

Nyuszika sír az erdő közepén..
Arra jár a medve.
Kérdezi nyuszikát:
- Miért sírsz te nyuszika?
- Hát.. mert.. megerőszakolt a farkas.
- Nahát.. nahát.. ez nem járja! És mikor történt..?
- Hát.. tegnap is.. máma is.. meg.. holnap is megyek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.