A dzsihad, vagyis az iszlám „szent háború” áldozata lehetett az a háromgyermekes magyar óvónő, akit egy burkába öltözött támadó késelt halálra Abu-Dzabi egy elegáns plázájának illemhelyiségében – írja a Blikk.

Október 28-án jelent meg egy honlapon a fenyegetés, hogy támadásokat terveznek nemzetközi iskolák tanárai ellen. A felvételek szerint a burkába bújt gyilkos egy óráig állt lesben, mielőtt egy konyhakéssel a magyar nőnek esett. 

Kettő szemtanúja is volt az esetnek, ám hiába hallották a gyilkos hangját, azt sem tudták eldönteni, hogy nőről, vagy férfiról volt-e szó. A gyilkosság után a rejtélyes alak elhagyta az épületet. Pár órával később azonban egy villában elfogták a merénylettel gyanúsított nőt. Az áldozat Soproni ismerőse szerint már régóta követhették az asszonyt, tehát előre eltervezett akcióról lehetett szó.

Ibolya volt férje és a lánya nyomban Abu-Dzabiba repült, jelenleg is ott vannak – mondta az ismerős, aki szerint Amerikában és Magyarországon is lesznek megemlékezések a magyar nő emlékére.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kb. egy oraval ezelott lattam az eleg hosszu riportot errol a rohadt kurvarol, meg arrol, hogy hogyan is fogtak el. 38 eves rohadek, az egesz haza tele volt bombagyartashoz szukseges anyagokkal, es egy 20 emeletes lakohazba is bevonult egy huzos boronddel, benne bombaval, hogy felrobbantja a hazat... Ezt a bombat sikerult hatastalanitaniuk a rendoroknek.

Meg azt a kest is mutattak, amivel azt a szegeny asszonyt leszurta, meg arra sem vette a faradsagot, hogy a vert letorolje rola...

Ilyenkor bizony rasszista vagyok, es nemcsak azert, mert most erintettek vagyunk emiatt az eset miatt, hanem azert, mert ezeknek a lenyeknek - embernek nem neveznem az ilyen bigott muzlimokat - eszukbe nincs dolgozni, ha egy orszagba be akarnak utazni, akkor nem azert teszik, hogy bekesen beilleszkedjenek, hanem azert, hogy terroristakent mindent tonkretegyenek maguk korul...

Es az ilyen szemetek beutazhatnak gond nelkul a mi orszagunkba, es embereket kovethetnek, megolhetik oket...

Az eg szakadjon rajuk , AZOKKAL EGYUTT, AKIK HAGYJAK, HOGY IGY LEGYEN!!!

Minden reszvetem a hatramaradott csalade, a ferje, a gyerekeke...
Nyugodjon bekeben szegeny asszony... R.I.P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SpamKontroll
@karma1: A jobbik sohasem fog hatalomra kerülni... Nőhet a népszerűsége, de a hatalmas sohasem tudja majd átvenni...
SpamKontroll
@1magyar: És akkor ha nem tetszett neki az ottani élet, akkor meg kell késelni?

Képzeljed... szerintem a legtöbb európainak nem tetszene az ottani élet...
1magyar
@SpamKontroll: De neki tetszett, azért ment oda veszélyeztetve a gyerekei és önmaga életét.
SpamKontroll
@1magyar: Jah... az ember figyelmetlenül fordul ki egy kereszteződésnél... Már akkor is veszélyezteti a gyerekei és önmaga életét..

És veled hányszor történt meg?

Azért nehogy már halálbüntetést kérjél egy anyára ilyesmi miatt???
1magyar
@SpamKontroll: Én nem, de ezek közé a majmok közé menni???
SpamKontroll
@1magyar: Nem tudhatjuk, hogy pontosan mi történt és miért volt ott..

Jah, mert még nem fordult elő senkivel a környezetedben, hogy a nem megfelelő emberbe szeretett bele vagy olyannal vállalt, aki aztán bajba sodorta...

Minden napos sztori... Ez a nő csak annyiban különbözik, hogy valószínűleg még egy másik nemzetiségűtől vállalt gyereket...

Ez van.. Nem is a családja ölte meg, hanem egy idegen..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.