Némedi Lajost, Veszprém városüzemeltetésért felelős alpolgármesterét indítja a Fidesz-KDNP a február 22-i időközi országgyűlési képviselő-választáson – jelentette be Navracsics Tibor uniós biztos pénteken a városban tartott sajtótájékoztatón.

A térség korábbi fideszes országgyűlési képviselője azt mondta, a választás nem a kétharmados többségről szól, hanem a veszprémiek érdekeinek képviseletéről. Hangsúlyozta, hogy felfokozott érdeklődés kíséri a veszprémi választást, de a térségben élők szempontjából a kétharmad "álpolitikai kérdés". Hozzátette: olyan képviselőre van szükség, akit ismernek, tapasztalt, és az itt élők nyugodtan rábízhatják ügyeik intézését.

Porga Gyula, Veszprém polgármestere (Fidesz-KDNP) úgy véli, nagy felelősség Navracsics Tibor munkájának folytatása, de Némedi Lajos olyan jelölt, aki képes erre, 2006 óta minden választást magasan megnyert a körzetében, és 2010 óta alpolgármesterként dolgozik. A veszprémi sikereknek – amelyeket a választópolgárok 2014 őszén is elismertek – meghatározó alakítója volt Némedi Lajos – mondta.

A polgármester kiemelte, hogy fontosnak tartja azt a "csapatjátékot", amelynek részeként az elmúlt négy évben Navracsics Tibor a parlamentben, ő maga Némedi Lajossal pedig helyben képviselte a veszprémiek érdekeit. Fontosnak tartja, hogy a "csapategység" megmaradjon, és Némedi Lajos átvegye a Brüsszelben dolgozó Navracsics Tibor munkáját.

Némedi Lajos azt hangoztatta, hogy hármas jelszóra építi a munkáját, ezek a tisztesség, a becsület és a hűség, és szövetségese szeretne lenni a térség valamennyi lakosának.

A február 22-i időközi országgyűlési képviselő-választáson Veszprém megye 1-es számú egyéni választókerületében az európai uniós biztossá kinevezett Navracsics Tibor helyére választanak képviselőt.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Némedi Lajos azt hangoztatta, hogy hármas jelszóra építi a munkáját, ezek a tisztesség, a becsület és a hűség"- :-)))))) Még a végén te is olyan nagyon gazdag leszel mint lőrinc barát:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalin Mészáros
és a HARMADIK a legfontosabb - abból már vizsgázott is!! :O
Dr. Felipe
Van annak különös bája mikor egy fideSSnyik tisztességről és becsületről papol, közben hűségesküt tesz a csuti gnómnak. Szar alakok ezek mind, az meg is érdemli aki még mindig hisz ezeknek a férgeknek.
Manhattan
A baloldali jelőlt Katanics Sanyi kitűnő tanár volt. Az ő szellemiségét nagyon sok diák viszi tovább. Némedi hamar feledésbe fog merülni.
Fradigege
Nem ismerem. Jelentéktelen az univerzum csodáihoz. Csillagporból való. Nem teljesített felém semmit. Mosogatni kell és ablakot pucolni. Ezek hetero szokások. A többi nem érdekel. Szerintem nem akar dolgozni. De az igények plafont vernek.
Manhattan
A Fideszben biztosra veszik, hogy Simicska Lajos nem indul el Veszprémben. Inkább attól tartanak, hogy az amerikai korrupciós vádakkal egyidejűleg kipattanó újabb és újabb botrányok vezéráldozatokra kényszeríthetnék a kormányfőt, és ez Simicska Lajos kedvére való forgatókönyv lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.