"Magyar polgármester évenkénti drogtesztet akar a 12-18 éveseknek, politikusoknak és újságíróknak" címmel számolt be a józsefvárosi polgármester formabontó javaslatáról a Fox News amerikai hírcsatorna. A Fidesz frakciója hétfőn foglalkozik Kocsis Máté javaslatával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Kocsis Máté agyament ötletén fognak vicceket gyártani Amerikában." Magyarországon vizelet és vérvizsgálattal kezdik a munkaidőt" címmel:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
És ha elmúlik 18 akkor nyugodtan drogozhat? És mit csinálnak azzal akinek pozitív lesz a drogtesztje? A drogozó fityesz politikusoknál gondolom az lesz hogy mástól vesznek mintát! Mint anno az átkosban, a melóhelyemen megkérdezték, fiúk ki nem ivott na én nem ittam engem vittek szúró próba szerűen szondázásra :-)))
troppauerhumer
Nincs új ötlet kommunikációban.Mi lesz a következő lépés a drogteszt után? Mélyen vallásos kormányunk elrendeli a kamaszlányok vizsgálatát, szüzek-e?
A FideSS politikusokat kéne korrupció-szűrésre,vagyonvizsgálatra küldeni kötelező jelleggel, csak egy se menne át rajta...
Rájuk ömlik a sz*r. Helyette nyomatják a vasárnapi zárvatartást, a drogtesztet, stb., csakhogy a lényegről tereljenek.
Amíg ezzel MIÉP-es nyilas idióta fässzal foglalkozunk, addig a FideSS szépen sorra tolja le a megszorításokat az emberek torkán hónapok óta... azzal kellene inkább foglalkozni, mint egy ilyen elme hibbanttal, mert ezeket azért tolja ki a kormány, hogy addig ez a téma, és nem az, hogy mit művelnek ők valóban a parlamentben.
Bokros csomag mi?! Nézzen már valaki kicsit a mögé, amit most Varga hozott össze, amíg mi más dolgokkal foglalkoztunk!
Matolcsy meg az új tízezrest, (jó duma, lecserélni a régit, holott csak) megkezdték a hígítást, nincs befektető az államkötvényekre.
El kell takarítani a FideSS hordát ,mert jövőre lesz itt nemulass...
bakegya
De VÁRADI ANDRÁS elgázolójának szondáztatásáról,de még a személyéről sincs hír!-ezzel szemben ez meg mi-MÁTÉ EVANGÉLIUMA???
szöszmösz
@bakegya: A gázolás óta érdeklődöm, de se kép, se hang se semmi az elkövetőről.
bakegya
@szöszmösz:a nyomozás költségei megterhelnék a büdös-telnős költséges vetésforgóját-én a felcsuti összes terepjárgányán keresném a DNS-mintát.
Azon helyben kimutathatóvá válhatna fidess-ebola drogtesztje!!!
bakegya
@bakegya: korrekció:"a büdös-cölöpteknős"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.