MEGHÍVÓ 2014. december 16-án Kecskeméten a Vak Bottyán utca 2. szám alatt 14 órai kezdettel hatalomátvételről szóló tájékoztatót tartunk. Szeretettel várjuk honfitársainkat, civil szervezetek, szakszervezetek, pártok és a sajtó képviselőit. Napirend: 14 óra 30-tól 15 óra 30-ig kormányzói tájékoztató a hatalomátvétel folyamatáról, annak előzményeiről, jövőről, Szent Korona Bankról és az aktuális kérdésekről. 15 óra 30-tól 16 óráig ebédszünet. 16 órától 17 óráig kérdések, a Kormányzó válaszol 17 órától konzultáció A rendezvényteremben 100 fő részére tudunk helyet biztosítani, ezért kérjük, hogy részvételi szándékotokat előre jelezzétek a [email protected] e-mail címre küldött leveletekkel 2014. december 10.-ig, hogy a meghívókat még időben (2014. december 14.) ki tudjunk küldeni. (A hatalomátvétellel kapcsolatos tájékoztatónkat azért időzítettük 2014. december 16.-ra, hogy elejét vehessük egy, a provokátorok által szervezett, sajtó által...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
@Dr. Felipe: ma, 18:29
Ja! Az más. Már megijedtem, hogy Vitéz Nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr törvényes utódja. :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mogyi
Medveanyám!Hát én most dobtam el a skalpomat!
egyeneskifli
@szaboneagi: Ha a "kormányzó" uratok Horthy leszármazott akkor ugye tudod mi volt Vitéz Nagybányai idejében a TBC másik neve?
(segítek,magyar betegség)
A vér pedig nem válik vízzé.
Nem akarunk még egyszer se Don-kanyart se 2 millió tüdőbajos országát.
A feudalizmus és a középkor se fog visszajönni a 21. században.
A földes és a nemzetes urakból és asszonyokból is elég volt.
Akik a jobbágyaik véres verejtékén hizlalták a seggüket,vagyonukat abból csaptak nagy bálokat stb.
Ha a dumátokat valaki megeszi az kezelendő veletek együtt valamelyik Ideg és Elmegyógyintézetben.
dr. prédikátor
Hát ez már tényleg elmebaj !!! elolvastam a magyar apostoli királyság kiálltványát és azóta is dobálom a hátasokat!!!Ennyi elmeroggyant van a kishazánkban???
silber13
@szaboneagi: Mondja Hercegnő, lehetnék én udvari csimpolyása, valamint kobzosa s egyben igritze és Borbély királyt dicsőítő napi Te Deumok szerzője,stb, stb a király urunknak, természetesen megfelelő mennyiségű koronáért?:-))
silber13
@szaboneagi: Jujj, természetesen - ha lehet - igényt tartanék a címzetes udvari nyenyerész címre is a hozzá illő kisnemesi czímerrel egyetemben!.
surdillo
@szaboneagi: Javasolnék egy komolyabb pchihiátriai elbeszélgetést,na nem Bubó doktorral!-inkább szakértő agyturkásszal,mert egy rakás őrült is sok nem kell szaporítani!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.