"Ennek a pénznek más szűrővizsgálatokon lenne a helye!" Ezt mondta Zacher Gábor toxikológus, amikor Kocsis Máté javaslatáról kérdeztük. (Hír24).

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ja Máté gyerek, és rendőrt rendelni minden fenséges telefon mellé, őrizzünk minden vakkomondort és állkapocstörő jobb horgot, meg a tobzódó hülyeségeteket, nehogy ellopják a sziporkát az agyadból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Főlökött: A hit csodákra képes, vagyis mindenki szedjen azt, amit jónak tart. A mellékhatások 99 % - át pedig azért tüntetik fel, hogy magukat védjék a gyógyszergyártó cégek. Csak egy példa: Szívritmus szabályzó gyógyszer egyik mellékhatása a szívritmuszavar...Miért is kell ezt ráírni? Mert eleve ez a beteg alapproblémája, és valószínűleg a betegségéből következik a tünet rosszabbodása, és így nem foghatja rá a gyógyszerre majd 10 év múlva, mert lehet, hogy addig védte, ezért maradhatott életben.
Főlökött
@szandokan: Szerinted a hit :)
Csak egy példa. Szemgyulladás miatt felírtak szemcseppet. 2-3 szor használtam és az orromból ömlött a vér :( Úgy dobtam ki, hogy öröm volt nézni.
Avagy megnézhető a fájdalom és lázcsillapító - recept nélkül kiváltható típusú - májkárosodást okoz. Na ezek sem hit kérdések, hanem tények.
Mint említettem mindenki saját döntése, mivel erősíti meg szervezetét, mire mit is szed :).
szandokan
@Főlökött: Nekem szemgyulladásra mindig bevált a Tobradex, az egyetlen mellékhatása az volt, hogy elmulasztotta a gyulladást. Májkárosodást bármi okozhat, ha túlzásba viszik, még a gyógynövények is, mivel alkaloidákat tartalmaznak. Ha a gyógyszereket az előírt adagolásban szedi az ember, semmi baja nem lesz tőle. A Panadol az egyik legjobb példa, mivel az az egyetlen olyan fájdalomcsillapító, amelyik a gyomrot kikerüli, és azonnal a májban metabolizálódik. Ha ebből beveszel naponta 8 szemnél többet, és iszol alkoholt, akkor van esély a májkárosodásra. Akinek ennyi esze van, az haljon is meg.
keresztapa
@JAJMÁR: tegnap20:55-re.A válaszom az egyetértés miatt maradt el. tisztelettel elnézésed kérem.
Bercifiu
A szülei inkább mentek volna moziba, s most nem kellene szégyenkezniük a barom fiuk miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.