Nem ismerem pontosan a javaslatot, de el tudok képzelni valamilyen rendszeres vizsgálatot, mint ahogy van a rendszeres fogorvosi szűrés és orvosi vizsgálat – mondta Hoffmann Rózsa, a  kulturális bizottság alelnöke az ATV Szabad Szemmel című műsorában, Kocsis Máté drogtesztes javaslatára reagálva.

Pokorni Zoltán urizálással kapcsolatos kijelentésére reagálva elmondta: szerinte ez egy kicsit erős kifejezés, és nem tudja, mire utalt pontosan Pokorni.

"Egy politikusnak, pláne egy kormányzó párt vezető politikusának úgy kell élnie, hogy az minden szempontból példát mutasson a társadalomnak, hogy erkölcsileg kifogásolhatatlan legyen az életvitele. Ha nem így él, az súlyos hiba"- mondta Hoffmann Rózsa, majd hozzátette: nem az ő dolga, hogy az említett példák (Rolling Stones-koncert Új-Zélandon, milliós órák, stb) gazdái honnan szerezték azt a vagyont, amiből például egy drága órát tudnak venni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@volvós: Ja, begyógyult szegénykémnek...
m.macskosz
@Tibor43: Attól hogy Pistike vizeletmintája január elsején negatív lett, attól az év
hátralévő 364 napján még vidáman drogozhat. Vagy úgy képzeled, hogy minden nap minden érintett át kell essen egy drog teszten?
nezelodo
Hoffmann elvtársnő, hogyhogy nem érti Pokornit? Hiszen ugyanaz a vörös eszmeáramlat fakult ki mindkettőjükben narancsra, amikor megvilágosodtak és együtt csoszogtak a damaszkuszi úton. és összetalálkoztak a Soros által szalasztott új istenükkel! Talán onnan a nézeteltérés, hogy a Pokorniban maradt egy kis értelem és emberség is.
Tibor43
@Horizont: Igazad van ugyanúgy ahogy m.macskosz-nak is. A jogosan bírált szöveget nem én írtam! Általában 8-10 hozzászólásom összesen annyi,mint a kritizált. 1-2 sornál többet nem szoktam írni / még eberti néven sem/ amit azért változtattam meg mert egy levelező fiókot megszüntettem-és új névvel regisztráltam.
Üdv. Tibor
Bercifiu
Szerzek egy nagy kádat, hogy a liberóját ne kenje össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.