A  hajléktalanok sorsa szinte mindennapos téma. Talán nem beszélünk olyan gyakran róla, mégis minden nap szembesülünk a zord valósággal. Nap mint nap láthatunk idős férfiakat feliratos táblákkal a kezükben: „Elvesztettem az állásom”, „már nem kapok rokkantnyugdíjat”, „éhezem”, „piára szeretnék egy kis pénzt kérni”. A legtöbbször csak keresztül nézünk rajtuk. Sajnos ez a probléma csak nő és nő, viszont senki nem akar róla beszélni. Úgy vannak vele, hogy „jobb ezt a szőnyeg alá söpörni”. De vajon van ennek valamilyen határa? Eljön majd az az idő, amikor ez lesz a legfőbb téma? Sajnos nem tudhatjuk.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Sajnos az új törvény (a kilakoltatás megkönnyítése) is az utcára kerülők számát növelik. Ha lenne rá lehetőség akkor ez a kormány megismételné az angol példát, amikor köztörvényes és politikai rabokat telepítettek Ausztráliába.
Csak nálunk a hajléktalanok kerülnének oda.
tivoli
@nemjoezigy: ma, 13:28
Utólag visszanézve, milyen okos ötlet volt az angoloktól. Tisztességes talpraesett társadalmat hoztak létre.
A mi hajléktalanjaink is találnának maguknak hajlékot, abban biztos vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.