14-én, vasárnap Budapesten, 15-én és 16-án országszerte tiltakoznak a 2015-ös, a megszorítások költségvetése ellen! Vasárnap a 60 ezren a magánnyugdíjakért csoport, a Szolidaritás és a Vasas Szakszervezet tart demonstrációt, ahol felszólal a netadós tüntetésekről ismert Gulyás Balázs is. Hétfőn a Liga Szakszervezet az ország főbb útszakaszain szervez forgalomlassító demonstrációt, Budapesten pedig a dohányipari dolgozók teszik ugyanezt. Kedden Nincs hova hátrálunk néven lesz gigatüntetés Budapesten, és további 15 városban. Osszátok meg ezt a cikket, hogy minél többen be tudjanak kapcsolódni a tüntetésekbe. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Fidesz bukása elkezdődött! Párton belül is nagy a zűr-zavar. Komolytalan törvényeket hoznak, majd el vetik.. Kapkodnak, mert érzik a vesztüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.