Fidesz módi : Szinte esélytelen a munkavállaló a Miniszterelnökséggel szemben. Ha nem tetszik a módosított munkarend, nem perelhet, de még közös megegyezéssel sem távozhat. A szektor ráadásul még a sztrájktól is el van tiltva. Az egész legális, csak épp egy rendszer totális kifordítása.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Főlökött
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Hajrá Lézer, de csak addig, amíg teheted...

De írtózatosan nagy buktavári lesz ez az egész...
nemjoezigy
Az elmenetelüket úgy kell megszervezni, hogy üres zsebbel történjen.
Az összeharácsolt vagyont visszajuttatni állami tulajdonba, mindenki hasznára.
Akkor megtudhatnák, hogy mit jelentenek a szlogenjeik: 47 ezerből megélni, mindenki annyit ér amennyije van, aki akar az tud dolgozni, stb
karma1
Ha jol ertem, akkor a Miniszterelnoksegi alkalmazottakrol van szo, es nem ugy altalaban a kozalkalmazottakrol, viszont ebben az esetben en nem nagyon tudok sirdogalni efolott a teny folott, hiszen ez a reteg egyaltalan nem 47 ezer bruttoert galyazik, es a tulorat valoszinuleg nem sima oraberrel fizetik ki.

A nagy rejtely szamomra - es ez eddig sehonnan sem derult ki - , hogy lezerjanko mi a sunnyogos f@sz munkat tud adni egy tisztviselonek napi 10 oraban, egesz even at? Raadasul felduzzasztott letszamu adminisztracio mellett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.