A XV. kerületi Fidesz szerint működésképtelen az önkormányzat, az ügyek állnak, a DK-s polgármester pedig szavazatvásárlással próbálkozik.

László Tamás, a Fidesz választókerületi elnöke, országgyűlési képviselő pénteken azt mondta az MTI-nek, hogy Hajdu László rendre visszavonja az általa benyújtott előterjesztéseket, felfüggeszti a testületi üléseket, s lehetetlenné teszi az önkormányzat munkáját.

Felidézte, hogy a baloldali összefogás pártjainak hét fős frakciójuk van, a Fidesz-KDNP képviselőcsoportjában pedig tízen vannak. A Fidesz több tucat előterjesztést készített és benyújtaná azokat, ha felállnának a bizottságok, erre azonban még mindig nem került sor – tette hozzá, kifejtve: ezen testületekben képzelik a gyors és olcsó működést, miközben a polgármester négy alpolgármesterrel és "tanácsnokok hadával" dolgozna. Hat bizottság nevében és nagyjából azok hatáskörében is megállapodtak, azonban a visszavont javaslatok miatt azok ténylegesen nem jöttek létre.

László Tamás szólt arról is, hogy mindeközben a DK-s polgármester újra próbálkozik a meghiúsult kínai konténerváros megvalósításával, amely korábban lakossági tiltakozásokat váltott ki. A választókerületi elnöke azt mondta: Hajdu László ennek érdekében politikai korrupcióhoz folyamodott és azt ajánlotta több képviselőnek, hogy bármibe kerül az igenlő szavazata, teljesíti. Ezt a Fidesz nehezményezi és szembeszáll minden ilyen törekvéssel – jelentette ki László Tamás.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
FideSSes férgek! Ideje lenne beletörődni a vereségbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.