Az Országgyűlés elnöke szerint úgy javíthatók az amerikai-magyar kapcsolatok, ha az Egyesült Államok abbahagyja a Magyarországgal szemben gyakorolt, szövetségesek között merőben szokatlan és barátságtalan magatartást, valamint politikát. Kövér László évértékelő nyilatkozatában utalt arra: tiltakozásul küldött levelet az Amerikai Egyesült Államok Szenátusa elnökének.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Magyarra fordítva a pápai paraszt-akcentust: - úgy javítható a helyzet, ha az USA nem fogja észrevenni a jövőben a vida-ügyeket, a sunyizásokat !
tivoli
Nagyon tanulságos a cikk mondanivalója. Kövér előtt le a kalappal, most nagyon jól beszélt. S hátha a kongresszusban több támogatóra talál, mint a külügynél. (Bár kétlem, mert ott is ugyanazok az emberek ülnek).
Toby
"Elmentek ti a kurva anyátokba, mind!" - Ércsük, kövér ?
papa.49
Papíron is küld el nekik köteles Laca, de ne legyen túl kemény a papír...
Toby
@papa.49: Egy kis formás, üde csiszolóvászonra gondoltam, vastagon megkenve Erős Pistával !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.