Karácsonyra tervezte a beköltözést, de lehet, hogy még húsvétkor sem tudja birtokba venni Szijjártó Péter – írja a Bors.

A külügyminiszter idén vette meg egy csődközelben lévő, nyílászárókkal foglalkozó vállalkozótól a dunakeszi ingatlant 167 millióért. El is kezdődött az összesen 750 négyzetméteres ingatlan felújítása, most azonban úgy tűnik, az ünnepeket mégsem tudják ott tölteni.

Amikor a Bors ott járt azt tapasztalták, hogy a ház új színt kapott, a kukában pedig egy konyhabútor darabjai hevertek. A kertkapu mögött látszik, hogy már a kert és a bejárati ajtóhoz vezető út is fel van túrva, hatalmas földrakások állnak.

A lapnak egy helyi lakos azt mondta, nem igazán látja arra Szijjártó Pétert, de úgy tudják, elhúzódott a felújítás és nem lehet tudni, meddig tart még.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Remélem hogy soha nem is fog beköltözni!! A szegedi csillag jobb lenne neki!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Karácsonyra tervezte a beköltözést, de lehet, hogy még húsvétkor sem tudja birtokba venni Szijjártó Péter – írja a Bors.
Indok: mert addigra sitten lesz.
szandokan
@1magyar: Miért? Akinek legális, adózott jövedelemből van több háza, azt miért is kellene adóztatni még egyszer? No persze ez nem Petikére értendő...
Pestilence
Mi a túrónak kell neki 600nm? Biztos futsal-termet építettet az udvaroncainak.

Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy a legközelebbi adóbevallásnál "családi összefogást" jelöljön meg, ha bármit kérdez a NAV.
vukkocska
Hogy vigyen szegény télen luxusvendégeket a luxus medencéjébe? Egyébként pedig azért üres, mert befektetés. Már lehet, hogy van rá egy ígérete Matolcsytól, hogy a jegybank jó pénzért megveszi.
Bercifiu
@Senara: Addig meg lakik egy katonai sátorba, a Kossuth téren?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.