Pintér Sándorra, mint jó kapcsolatára hivatkozott a celebvilágban is jól ismert nagykátai ikrek egyike, F. Attila – írja a Bors.

A bűnszövetségben elkövetett különösen nagy kárt okozó csalás ügyében a lap szerint 340 sértettet azonosított a rendőrség. A piramisjáték kiötlője a celebvilágban is ismert F. Attila volt. A befektetők elhitték, hogy befektetésük után ötvenmillió forint felett harminc, alatta húszszázalékos kamatot kapnak majd havonta.

A Bors most azt írja, a csalás résztvevői többször jó kapcsolatukként hivatkoztak Pintér Sándor belügyminiszterre, ezáltal tették még vonzóbbá a felkínált üzleti lehetőséget.

Frissítés (2014. 12. 31.) – A Bors ma helyreigazítást tett közzé, ebben azt írják, a cikkben valótlanul közölték, hogy a csalás résztvevői többször jó kapcsolatukként hivatkoztak Pintér Sándor belügyminiszterre, ezáltal tették még vonzóbbá a felkínált üzleti lehetőséget. Pintér Sándor persze tudomást szerzett arról, hogy visszaélnek a nevével, a Nemzeti Nyomozó Iroda ekkor kapcsolt rá az ügy felderítésére. A lap fenti állításával ellentétben F. Attila soha nem hivatkozott személyes, jó ismeretségre Pintér Sándor belügyminiszterrel kapcsolatosan. Erre vonatkozóan a nyomozás során nem merült fel adat, tény vagy egyéb körülmény.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem tanulnak ezek a maszatoló sikeres emberek! Tudhatnák a korábbi esetből, mert amikor rá hivatkoznak az szemészeti probléma, mint az olajos Nógrádi gyerek esetében, aki azt hitte látta a tanyájukon a Sanyi bácsit degeszre tömött pénzes táskával, pedig nem láthatta, mert a S bá' sem látta őt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@nyanya001: Ezek a zsenialis eletpalya modelek, gepkocsivezetebol millardos belugyer, csoszerelobol milliardos polgarmester. Es a szalak vegen mindig a zsirtaho all.
bakegya
@Yoda69: valakinek el kell varrni a szálakat is-megfelelő helyre a megfelelő ember-
mate03
@nyanya001: Pintért illetően egyet értünk! De ha valaki ezt a pénzügyi trükköt még mindig beszopja,az meg is érdemli!
nyanya001
@mate03: tudod, amíg lószar van, veréb is van !
almosd
Nem igaz hogy még vannak emberek akiket még meglehet vezetni ezzel a játékkal ,ilyen hamar felejtenek az emberek ? ha jól emlékszem a Fero-kft volt utoljára és nem is olyan rég.
kamazuka
Ezzel a névvel megvezetni?Vidéken hiteltelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.