Tizenkét pontban sorolja a 444.hu, hogy miért nincs ma Magyarországon demkorácia. Az írás apropója, hogy Orbán Viktor tegnap azt mondta, hogy ma Magyarországon demokrácia van.

A paksi paktum, a megalomán stadionépítés, a civilek megfélemlítése, a nemzeti vagyon átjátszása barátoknak, rokonoknak, semmibe venni a fékek és ellensúlyok rendszerét, felszámolni a független bíróságokat, számonkérhetetlen tanácsadókat foglalkoztatni, a sajtót propagandagépezetté zülleszteni – ezek mind olyan cselekedeteket, melyek nem történhetnek meg egy demokratikus országban.

"Kedves Fidesz, kedves Orbán Viktor, ez nemcsak nem liberális demokrácia. Ez egészen egyszerűen nem demokrácia. Az a név már foglalt, úgyhogy tessék szíves lenni ennek a rendszernek más nevet választani.

A demokrácia hálás lesz érte."

- zárja a felsorolást a 444.hu szerkesztője.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

köhögő bolha
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Ez az ami nagyon megfogott...
" semmibe venni a fékek és ellensúlyok rendszerét, "
nab@sszameg azok a pártelknökök akik ma magukat csak magukat kiáltják demokratikusnak épp azok nem bírták fékezni magukat a hazugságok és félrevezetések terén amikor kormányon voltak...moist meg ellenfékeznek meg sulyoznak...
Toby
@moiszikf: Ok-okozat összefüggése, no meg egy kis tapasztalatlan balf*szságé is. A fidesz csürhe széndékosan vonult az Asztóriához a Deák-térről, hogy még angyobb tömeget alkossanak olyanokkal, akiktől nem várható el békés tüntetés - ezt jól tudták.
Orbán már eddig többet hazudott, mint Gyurcsány, amíg Gy.-ban volt getrinc legalább a sajátjai előtt elmondani az igét, addig a patkányvezérben ez meg sem fordult . Már legalább a negyedik kommunikációs lóf@szokat állítja csatasortban, mert nem képes belátni, hogy nem a kommunikációval van gond, hanem a qrmányzással !
Bonbon
@levi: Tényleg, ott sokkal nagyobb az egyetértés, de éppen ezért sokkal unalmasabb is:-)
moiszikf
@Toby: "Orbán már eddig többet hazudott, mint Gyurcsány" - Igazad lehet, de szerintem ez az amit TILOS mérlegelni! Egy miniszterelnöktől egyetlen, milliókat érintő hazugság is sok, mindegy mennyi követi még. Nem vagyok hajlandó különbséget tenni hazug és hazugabb között! Ha megteszed, azzal az egyiket már fel is mentetted. Szerintem ez az igazi "szabadon gondolkodás". (Nem véletlenül nem engednek "új hír"-t beküldeni, hetek óta. Folyton azt kapom, hogy elértem a limitet.)
human
@m.macskosz: (december 17., 01:25)
Mikor a már egyetemisták tiltakoztak a tandíjak drasztikus emelése ellen, akkor Rózsika és társai hüledeztek, hogy milyen butuskák ezek a gyerekek, hát rájuk nem is vonatkozna az új tandíjrendszer, csak az utánuk jövő generációra. Ezeknek az idiótáknak fogalmuk sincs arról, hogy mi a szolidaritás. Mi az mikor kiállunk másokért önös érdek nélkül, mert ők nem tudják megvédeni magukat.
m.macskosz
@human:ma, 02:59
:D
Sajnos, akiknek leginkább példát kellene mutatniuk emberségből,
pont azok nem tudják, mi is a szolidaritás.
Ráadásul túlkoros Rózsika, - szakmáját tekintve-, ugyebár pedagógus. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.