A magyar kormány egyelőre nem tudja, mi az oka annak, hogy az Egyesült Államok több százmillió dolláros forrást különített el arra, hogy mintegy kéttucatnyi közép- és kelet-európai országgal szemben akcióterveket készítsen és hajtson végre kifejezetten azért, hogy nyomás alá helyezzék e két tucat ország kormányát – reagált Orbán Viktor miniszterelnök kedden Belgrádban az emberi jogokért és demokráciáért felelős amerikai államtitkár erre vonatkozó kijelentéseire.

Szokatlan és újszerű helyzetben találta magát a magyar parlament – fogalmazott Orbán. A kormányzat annyit tudott válaszolni a képviselőknek, hogy keresi, van-e vajon összefüggés a folyamatban lévő, az Európai Unió és az Egyesült Államok közötti szabadkereskedelmi megállapodások és a mostani amerikai akcióterv között. 

Senki nem örül Magyarországon annak, hogy az országot műveleti területté nyilvánították húszegynéhány másik országgal együtt – tette hozzá a magyar kormányfő a Kelet-Közép-Európa-Kína csúcstalálkozót megelőzően Belgrádban.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
" Műveleti terület", mi? Szokjááá má le a katonai terminológiáról, csokizabáló huszár! Javaslom Árok Kornélnak, hogy kényszerítés - zsarolás bűncselekménye mellett, egy füst alatt jelentse fel orbánt rémhír terjesztés miatt is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Miklós Julianna: 10:07 Miféle referens vagy, hiszen egy mondatot sem tudsz leírni hibátlanul. Nem kötelező ezen az oldalon jelen lenni, ha nem tetszik, menj innen !
magyarbakancs
@sentinel216: Nem indiánosat játszik.?
Sok Winetus könyvet olvasott.
mate03
@Miklós Julianna: Ön- maga-te, egy nagyon különös betegségben szenvedsz! Úgy hívják ,hogy gyűlölet! Azért veszélyes,mert könnyen át csap őrületbe!Egész jó idegorvosok vannak,ajánlok egy alapos kivizsgálást!
human
@Miklós Julianna: Védd csak a csalókat. Más fideszesnek már kinyílt a szem. Nálad ez jó esetben késik, rossz esetben tévedésben fogod leélni az életed.
bundi
Mi szösz...új fidesztroll?
Na mindegy hány közép kelet europai ország is van? 24?
Miklós Julianna
@JAJMÁR: @JAJMÁR: Én az vagyok! De Te mi vagy? hajléktalan, azok süllyednek erre a szintre!Amilyen az agyon Isten,olyan a fogadj Isten!Én nem félek, de el kéne gondolkozni, hogy ezeknek a tetteknek amiket itt írógattok, mik lehetnek a következményei!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.