A miniszterelnök kedvenc tanácsadója talpig luxusban, luxusismerősökkel vár a londoni luxusreptéren a budapesti luxusjáratra. A miniszterelnök kedvenc tanácsadója hétfőn még a több százezres Gucci táskáját lóbálta a Kossuth téren a szociális megszorítások ellen demonstráló tüntetők előtt, kedden már Londonban intézte ügyes-bajos dolgait. Jelenleg a londoni Heathrow repülőtér hármas terminálján várakozik a British Airways budapesti járatára egy magas, öltönyös férfi és egy szép bundakabátban és Louis Vuitton bőrönddel felszerelkezett nő társaságában. A képekért köszönet Dániel nevű olvasónknak. Ő mondta el azt is, hogy Habony az első osztályon utazik, és Vertu telefonjával babrál.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@soljanka: @Toby: Dehogy lesz! Néhány jól irányzott karate rúgás és meg van oldva! Vagy csak a zebrán topogó nyuggerekkel erős?
nusika
... kiugrott Londonba hogy vegyen egy szemüveget...
Dr. Felipe
Habonyosárpi kiugrott, azt hittem a 6. ról.
gibgab
444.hu/2014/12/16/a-444-olvasoi-azonositottak-habony-arpad-luxusborondjet/
Olvasóink szerint a luxustanácsadó igazi luxustársaságban utazik, a képeken mellette álló férfi a századvéges Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a nő pedig Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.