Átadták a Rádiós Korrektúra és a Kamera Korrektúra díjakat a Média Korrektúra Konferencia keretében kedd este Budapesten, a Várkert Bazárban. A "színvonalas televíziózásért" szinte mindegyik lakájmédiának jutott valami, a Lánchíd Rádiótól a HírTV-n át az Echo TV-ig.

A Rádiós Korrektúra versenyben a tényfeltáró, oknyomozó, riport kategóriában a Nem félek című műsor nyert, amely a Kossuth Rádióban volt hallható. Az információs hírmagazinok közül a szintén a Kossuthon futó G7 gazdasági magazin lett az első, a kulturális magazinok között a Petőfi Rádió műsora, a Kultúrfitnesz – Személyes ügy adását találta a legjobbnak a szakmai zsűri a legjobbnak.

A hangjátékok között Kertész Imre Sorstalanság művének Kossuth Rádióban elhangzott feldolgozása nyert. A portré és közösségek bemutatása kategóriában a 89,5 Music FM Délutáni Road Show-jának Dominik bakancslistája című részét találták a legjobbnak. A szórakoztató reggeli rádiós műsorok között a 99,4 Sunshine FM "Keltetője" lett az első.

A rádiós arculat és promóció kategóriában a Juventus Rádió Juventus 25 kampányát találták a legjobbnak. A közönségdíjas Bochkor Gábor, valamint a 89,5 Music FM lett, és különdíjat kapott a Lánchíd Rádió.

Internetadó a HírTv-n

A televíziós Kamera Korrektúra versenyen a portré kategóriában a Szerelmes földrajz című alkotás nyert, amelyet a Dunán sugároztak. A dokumentumfilmek közül az Art Vision Stúdió Határúton című munkáját találta a legjobbnak a zsűri.

Díjat nyert a HírTv beszámolója az internetadó-tüntetésről :DDDDDD

A hír, hírháttér és sport kategóriában a HírTv beszámolója lett az első az internetadó elleni tüntetésről, a kulturális és tudományos ismeretterjesztő kategóriában pedig a Spektrumon leadott Brutális fizika című műsor. A szórakoztató és zenei tévéműsorok közül a TV2 Sztárban sztár döntőjét találták a legjobbnak, a tévéfilmek és tévéjátékok közül a Megafilm alkotása, A galamb papné lett az első.

Különdíjat az Echo TV kapott.

A kiírók szerint a verseny célja a színvonalas televíziózás népszerűsítése és elismertetése mind szélesebb körben.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Már nincs messze az előző rendszerből ismert "kiváló dolgozó" kitüntetés sem :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Senara: Azt hitte hogy a birkamenetről közvetít! Aztán felébresztették!
Knapp75
@szandokan: hja, a munkáját végezte, ebben egyetértünk, csak az pont nem a tárgyilagos tudósítás volt. ;)
Knapp75
Kultúrfidesz 2014, fityisz a kultúrának.
kukac50
Azért kapta mert elviselte,hogy leköpték.
Toby
A rémhír kanális kapott regy méretes kékeres lószerszámot, hogy legyen mit szopogatni ! Parazita szennykanális !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.