Czomba Sándor államtitkár riogatásnak tartja a 20-30 ezres elbocsátásról szóló beszámolókat, konkrét becslésekbe azonban nem bocsátkozott – írja a Portfolio.hu.

Az azonban a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában elismerte a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, hogy lesznek elbocsátások. Arra a kérdésre, hogy mennyit tart reálisnak, úgy felelt, hogy "nyilván, ha egy ember elveszti a munkahelyét, az is rossz mindenki számára, főleg annak, akit érint. Én nagyságrendileg jóval kevesebb emberre gondolok".

Elismerték, lesznek kirúgások a vasárnapi zárva tartás miatt

A törvény azzal kapcsolatban több kivételt tartalmaz, hogy mely boltok lehetnek nyitva vasárnaponként. Így például a 200 négyzetméternél kisebb üzletek kinyithatnak a hét utolsó napján, de csak a tulajdonos vagy családtagja dolgozhat benne.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
nesze neked !! ja nem 20-30 ezer lesz az elbocsájtás csak 18-28 ezer? és majd lekommunikálják hogy megvédtek 2 ezer munkaválalót. Anyátokat azt!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nem igaz, mennyire utálom ezt a férget! Azoknak ugass, akik miattatok munkanélküliek lesznek! Remélem, szépen megfogják köszönni, te rohadék! Hogy az Ebola látogasson meg benneteket de kizárólag csakis vasárnap!
Nil
Pedig v égre lehetne elég kereskedő a boltokban és normális lenne a kiszolgálás. a fekete foglalkoztatásról nem is beszélve.
Azt meg csak mellesleg jegyzem meg hogy a gyerek és fiatal felnőtt koromban is zárva voltak a boltok mégis túléltük, bevásároltunk és a vasárnapokat a családdal, barátokkal töltöttük- játékkal, szórakozással, beszélgetésekkel. Kicsit emberibb mint plázázni ... Mekiben ebédelni - ja mert ez volt az a nap amikor a család együtt tudott lenni-kivétel bkv, egészségügy, szolgáltatók ügyeletei- de ezt tudta az ember amikor elvállalta a munkát - ja ezekért a napokért dupla bér járt, tehát sokan direkt vállalták- ha meg nem akart így dolgozni el lehetett menni másik munkahelyre - nagyon vacak helyzet volt tényleg
intrepid
@Mobil123: A többit meg sakkban tartják, hogy ne követelőzzenek, mert van jelölt a helyére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.