Schiffer András LMP-s képviselő levélben feltett kérdésére válaszolt André Goodfriend amerikai ügyvivő.

Schiffer ezután a Facebookra is kitette az amerikai ügyvivő levelét, amelyben azt fejtegeti, mit is tehetnének a magyar hatóságok. Például, ha valóban szeretnék kivizsgálni a korrupciós ügyeket, lenne mit lépniük.

Goodfriend tovább üti a kormányt

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Egyre kíváncsibb vagyok a többi öt eberre. Hiányoltam a tegnapi tüntetés szónokaitól, hogy csak Vida Ildikó lemondását követelték, a másik 5 megnevezését nem. Pedig a kormány nyilván nem a legféltettebb emberét dobta oda a népnek, hanem aki a legkevesebbet számít. Ki lehet a többi 5, ha az egy, aki meg van nevezve, az a személy, aki a befizetett adónkat felügyeli, amiből a kormány az ország működését biztosítja?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
bizottsági jelentésről ugyanis kiederült, hogy azt az itt működő multik véleményéra támaszkodva dolgozták ki! Liberálisan és demokratikusan!
Vizual
@kukac50: Igazad van. Lényegtelen ez a Vida affér. Korrupt az egész bagázs. Ehhez nekünk már nagyon bizonyitékot sem kell látnunk. Látszik az magától is.
tivoli
@senkifia68: ma, 14:32
Én azt a verziót ismerem, hogy Kadhafi Líbia olajáért kapott aranyát a Goldman Sachs banknál helyezte letétbe, s az élete legnagyobb melléfogása lett. Amikor különböző nemzetközi helyzetekre való tekintettel vissza akarta volna szerezni, megmutatták neki, milyen az amerikai demokrácia.
Azért járt úgy Szaddám is, ahogy járt, mert nem akart olajkereskedelemben petrodollárt alkalmazni, ő euróban gondolkodott.
bakegya
@kukac50: orbán húzatja a saját idejét egy néhány folyamatban lévő belügyeskedése céljából.A tüntetésekre is ennek okán nem enged reagálni,még a belügyeseknek sem.KEMÉNYEN ÖNURALMAT ERÖLTETNI MUSZÁJ ,MERT KÜLÖNBEN BUKJA A HATALMÁTA kurva nagy pénzek átmentegetésén dolgoztat,és hát a putyinnal babrál,most már nyiltan is.A HÜLYE SOK FIDESSNYIKKHAJ PEDIG EGYRE ZAVARTABB ...,MERT ÉRZIK LEHASZNÁLTA ŐKET-A KÉTHARMADDAL-a lelkiismeretlenség záloga-a volt komcsi ki is pofázta.Egy nagy szappanbuborékká korrumpálódott a narancsliget mára már iszonyúan meggazdagodtt derékhada és ezt nemzetbiztonsági kérdésként kezeli már a vicctor.Túl sok a veszteni valója-a népet pedig mindíg is leszarta.
bakegya
@nemkati: szerinted ez az ország működik?-Önkéntesek működtetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.