Összeköltöznek? Bevezetik a rubelt? Újabb kincseket szereztek vissza? Vajon mi lehet? Szokatlan meghívót küldött ki ma a Miniszterelnökség.

A közlés szerint Orbán Viktor miniszterelnök és Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke sajtótájékoztatót tart csütörtökön 9.00 órakor a Miniszterelnökségen.

Az eseményhez témamegjelölés nincs, és szokatlan, hogy a két állami vezető együtt tartson sajtótékoztatót.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Orbán feleségül veszi Habonyt, és Matolcsy lesz a nyoszolyólány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@Desischado: most hallgatom a darit.Eddig semmit nem mondott--ismét palira akarnak venni ,mikor én Gábor vagyok.Ez megint átfordul majd győzelmi jelentésbe miközben az élet földbe döngöl minket.Nem humoros nekem--de Papp László esete jut eszembe,leírom.A Helsinki Olympia első menet_Lacit tönkre veri az amerikai,szédelegve,megy a sarokba, ahol az edzője azt mondja neki(Ádler Zs).Ez- az Lacikám ,a pali meg sem tudott ütni.??!!Mire Laci--értem ,én öreg ,de akkor figyelje a bírót merthogy, engem valaki kurvára ver az biztos:)Na vége--néha a semmitmondásnak is van tartalma.
Desischado
@perfekt: Az biztos, hogy ebből is győzelmi jelentést faragnak. De az is biztos, hogy "rábasznyikova" "művésznő" főszerepet kap, sajnos!
kukac50
Lopják a pénzt majd a bankon keresztül törvényesen!
Erre megy ki a játék!
perfekt
@Desischado: szia.Úgy olvasom, Te is nagyra értékeled a művészeket.A hazugság--lopásnak is vannak művészei,itthon is.Tegnap megint nem mondtak semmit---de én ettől jobban félek mint az importált "művésznőtől".
magyarbakancs
Mit tud bejelenteni ?
Amit eddig össze harácsoltunk kevés még-több kell.
Desischado
@perfekt: Mit mondjak, igazad van, sajnos! Jót ezektől ne várjunk, az biztos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.