Czeizel Endre genetikus professzor azt mondja, a betegség megváltoztatta a személyiségét. Ateistából hívő lett, és a tibeti gyógyító technika segítségével energiát kap. De ebből az interjúból kiderül, az után, hogy szembe nézett a halállal, ő mégiscsak önazonos maradt. Óvatoskodás nélkül kimondja a véleményét rólunk, magyarokról, hogy miért üldözzük el, bélyegezzük meg a tehetségeinket, mit kellene eltanulnunk a zsidóktól, miért szereti Gyurcsány Ferencet, és miért gondolja, hogy Orbán Viktor egy géniusz, de a vészhelyzet felé kormányoz.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
@Horizont: tudom, semmiből jött és egyből a leg menőbb kollégiumba került és még azt is meg szabták kivel barátkozhat, kik járjanak abba az osztályba, Már akkor el volt tervezve hogy mi lesz belőle. csak ezt nem mondta el. Semmiből. mégis a papa mennyit is spórolhatott a bánya vétele miatt?Pedig csak egyszerű párttitkár volt nem?? vagy már nem is kellett pénz? Szegény gyerek. El mondanám hogy a ruszkik amikor ki mentek, horribilis mennyiségű üzemanyagot halmoztak fel egy űrge vette meg egy olyan városból, ahova soha nem ment Kádár jános és halála után mégis ebbe a városba vitték a kék mercijét. Vagyis ha vannak kötelékek, és szálak, azok messze el nyúlnak a múltba is meg a jövőbe is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
A cikk remek!
ami a kreatívságot illeti,van egy ötletem,hogyan lehetne a közhaszontalantól a milliomosig ,egyszóval bárkinek havi 60 ezerrel töb a havi jövedelme.
Mitmondjak a kutyának sem kell az ötletem.
Kreatív vagyok.Most bemenyek egy ellenzéki párthoz és megkérdezem tőlük.Mikor szeretnének hatalomra jutni?2018-ban vagy már addígra?
mariaberta
Mindenben egyetértek, kivéve Orbán géniuszát, aki ha géniusz, hasonlatos "Kárpátok Géniuszához." Most mit mondjak? A példakép nem valami fényesen végezte
tivoli
@Horizont: tegnap, 21:07
A Bibó kollégistákat gondosan válogatták össze, majd a rendszerváltásra és az az utáni idők politikai vezetésére nevelték ki.
simmering73
Tisztelt Czeizel Endre. A betegség megváltoztatta a személyiségét. Ezt szomorúan látom.
pbalage
Régebben én is úgy gondoltam, (és nem értettem vele egyet soha) hogy Orbán egy zseniális politikus, mert egy egész országot meg tudott vezetni.
Pár éve azt gondolom, hogy egy zseniális maffiózó.
qxy
Volt egy afférunk egyszer A doktor úrral.
El mondom. amit senki, vagy nagyon kevesen tudnak.
Amerikából jött egy alapítvány vezetője,akik azért vannak mert gyermektelen házaspároknak az elmaradott országok állami gyermek otthonaiból, árva gyerekeket hoznak és örökbe fogadják.
Na, Romániát szúrták ki és onnan Magyarországra hozták a gyerekeket ' rendbe tenni és fél év el teltével, minden gyermek megy Amerikába.
Ez az alapítvány meg kereste a vörös keresztet, meg minden fórumot hogy ezt ki tudja járni.
A Magyar szervek, szó szerint el hajtották a búsba az Amerikaikat.
Na ekkor kerestek meg bennünket, hogy egy speciálisan kiképzett gyermek gondozó csoportot hoz létre a gyermekek számára . Kész is lett jöttek a gyerekek, szépek, egészségesek lettek és sorba mentek ki Amerikába. Mig egyszer, kapcsot a Magyar szerv, hogy ebbe dollár ezrek, milliók vannak.
Mit kell tenni? Terv.- Hírbe hozni a gyermek nevelőket, ,el venni hatóságilag a gyerekeket és meg fingatni az Amerikaiakat és dől a dollár.Na el is vették mindenkitől, hírbe hoztak bennünket, sok hazugságok mellett, ) sok gyerek meg halt, igénytelen nem tiszta környezet, stb.) és fel szólítottak, hogy fizessük be az összes pénzt amit kaptunk, mert jogtalan. Míg ők, a Nép jóléti minisztériumtól, rendkívüli gyors támogatást kértek, A mi kapott összegünk 5 szörösét kérték, a gyermekek szakszerű ellátásához. De gebasz lett, mert az Amerikaiak szóltak, hogy miért is adjunk nektek dollárokat mikor nem is veletek kötöttünk szerződést. eEleve hozzátok jüttünk, de nem kellett a pénz. Most akkor mit is akartok??az hogy el vettétek a gyerekeket, az a ti bajotok, neveljétek. és sehonnan nem kaptak pénzt és kénytelenek voltak vissza adni minden gyereket. Aki benne volt és ellenünk, a gyerekek ellen volt és meg állapította hogy embertelen körülmények közt voltak a gyerekek, az pont a doktor úr volt. Majd késöbb nem nyugodott és más genetikai dologba bukott bele. de az már más történet. Na ezért nem szeretem. csak az egyenes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.