Áder János szerint 1989 a csodák éve volt, de a magyarok azt is megtanulhatták, hogy "a csodák nem maguktól jönnek el", tenni kell "a megszabadító csodákért".

A magyar köztársasági elnök erről Temesváron beszélt szerdán, a városban kirobbant népfelkelés 25. évfordulója alkalmából tartott jubileumi emlékeseten, melyet az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és Tőkés László szervezett.

Áder János szerint az egykori temesvári református lelkész szókimondása megmutatta, hogy "a legerősebbnek gondolt birodalom is gyenge, ha hazugságra épül". A köztársasági elnök úgy vélte, "soha nem beszéltünk eleget" arról a felbuzdulásról, amelyet Magyarországon váltottak ki a temesvári események.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ja, tenni kell a csodákért, ezt legjobban mészáros & mészáros "LOP-TOK" kft-je tudja igazán !
Az a csoda, hogy még nem hintáztok a fákon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Ja, tenni kell a csodákért, ezt legjobban mészáros & mészáros "LOP-TOK" kft-je tudja igazán !
Az a csoda, hogy még nem hintáztok a fákon.
Szimba
2010- 2014 is a csodák éve, majd jön a mégcsodább 2015, ami nem magától, hanem fidesz jóvoltából jön el a magyar nép további elszegényítésére, maguk további gazdagodására.
Szimba
Tettetek is: csoda miből van ekkora vagyona orbánnak, rogánnak, lázárnak, szíjjártónak, habonynak, lsimonnak, mészárosnak, tiborcznak, simicskának, stb. az összes fidesz vezetőnek, oligarchának, strómannak.
simmering73
"...a legerősebbnek gondolt birodalom is gyenge, ha hazugságra épül"
Bizony Jani, ez így van, csak attól tartok nem egyre gondolunk.
Nil
A csoda megtörténik és nem tudja az ember hogy hogyan.
Pl csoda hogy túléltem ov kormány öt évét, mert mindent megtesznek hogy kinyírjanak. Csoda lenne ha végre nem tennének semmit kicsit megpihennének a nagy törvénygyárban - esetleg jutna idejük gondolkodásra. körülnézni az országban hogy észrevegyék mennyire tönkretették.
A legnagyobb csoda az lenne ha a fideszesek végre szembenéznének szavazásuk eredményével - a fiatalok elvándorlásával pl. és lehetne sorolni oldalakon át.
Ha Áder tenni szeretne valamit a csodáért akkor nézzen szembe a tévedéseivel, vegye észre a sok szenvedést amit okoznak és főleg változtasson- mert van hatalma hozzá

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.