inkább a gyermekek éhezzenek. Meg akár a közrabszolgák is. A lényeg, hogy a megfelelő emberek a megfelelő sifonérban üljenek. De leginkább tartsák a szájukat. Talán ez az oka annak, hogy a nemzet legújabb sportnyikhajának, a másolótoll-díjas Schmitt Pálnak is inkább odaítélte a minden becsületes sportolót lealjasító, tisztséget a Fidesz elnöke.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ezek a saját anyjukat is eladnák, mit érdekli őket mások baja? Lásd tegnap harrach és orbán vigyorogva bezabálták a csokit, ami az a felirat volt, amin gyerekek kérték, hogy ne tegyék munkanélkülivé a szüleiket! És a csokibet bezabálták, a törvényt pedig megszavazták! amúgy keresztény módra! Pfujj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Desischado: Semjén és Orbán zabálták be a csokit. De a lényegen nem változtat :-(
nyanya001
A Fideszes többség leszavazta a téli szünidei gyermekétkeztetést -
Idén rendkívül hosszú a téli szünet, így kötelességünk biztosítani, hogy a több százezer szegény családban nevelkedő gyermek, napi egyszeri meleg ételhez jusson ezekben a napokban. Ezt a PM mindössze 3 milliárd forintból megoldotta volna – áll Szabó Tíma, a PM társelnökének közleményében. -
www.168ora.hu/itthon/fideszes-tobbseg-leszavazta-teli-szunidei-gyermeketkeztetest-132729.html
Ezt megoldották. Aztán a KDNPS-s politikus arról hablatyol a parlamentben felháborodottan, hogy adventkor képesek az emberek tüntetni.
Az embernek felfordul a gyomra és ökölbe szorul a keze !
GeoCravker
@nyanya001: Ökölbe szorult gyomorral lassan kihúzza a bicskát, ami kinyílt a zsebében.
Desischado
@GeoCravker: Tényleg, igazad van. Bocsi, bár harrach is gusztustalan alak, de ebben igazad van. Köszi!
nyanya001
Ő a népjóléti izéééééééé na mi is ?
"Ingyen ehetnek a magyar gyerekek" - hágott a Demagóg Középhegység csúcsaira Selmeczi Gabriella múlt héten. Mit mond most, amikor a frakciója leszavazta a gyerekétkeztetésre tett javaslatot? Semmit. A történet: a kormánypárti képviselők minden indoklás nélkül lesöpörték a 16 napos téli szünetre vonatkozó gyermekétkeztetési javaslatot, így idén több százezer gyermek maradhat meleg étel nélkül a karácsonyi időszakban.
A Fidesz mindeközben a héten újabb 4 milliárd forintot csoportosított át stadionépítésre". Hogy ehhez Selmeczinek nincs egy szava?
De hogyan is lenne neki erre ideje, amikor mindjárt itt a karácsony, előtte a bevásárlás, a sütés-főzés?

scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10308381_907765612598948_40632337099870631_n.jpg?oh=8b8648674df2252bd5d63ec0cfa1dda9&oe=5504D262
GeoCravker
@nyanya001: Selmeczi Nyugdíjvédő Gabika egy tahó hazug liba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.