Aradszki András (KDNP vagy mi az ördög+zálamtitkár) szerint több tisztelet jár az adventnak – ne tüntessenek ilyenkor, mert az nem illik. Meg akkor se tüntessenek..! Aradszki szerint „nyílt uszítás”, „ellenőrizetlen tömeg” van az utcákon, „tények, konkrétumok nélkül”…

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez viszont kimondottan adventi cselekedet volt
Fidesz - KDNP módra !
Az Országgyűlés Költségvetési Bizottságának ülésén a kormánypárti képviselők minden indoklás nélkül lesöpörték a PM 16 napos téli szünetre vonatkozó gyermekétkeztetési javaslatát, így idén több százezer gyermek maradhat meleg étel nélkül a karácsonyi időszakban. A Fidesz mindeközben a héten újabb 4 milliárd forintot csoportosított át stadionépítésre.
parbeszedmagyarorszagert.hu/hir/leszavazta-fideszes-tobbseg-teli-szunidei-gyermeketkeztetesrol-szolo-modositot
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@Mindzsi: eredetileg katolikus vagyok én is megkeresztelés, elsőáldozás (lehet akkor akadtam ki, mert rátapadt műzliszelet a szájpadlásomra), nem éreztem, hogy megszállt volna a szentlélek, elkezdtem más vallások után is érdeklődni, aztán rájöttem (persze ez az én véleményem), hogy mindegyik a szellemi sötétségre nyújtott egyfajta megoldás.
A megoldás odaát van, majd egyszer meg is tekintem, de valamelyik nagy szentet seggbe fogom rúgni, ha odaérek, az biztos.
Mindzsi
@pbalage: én jelenleg egy krisnás intuícióját követve a transzcendens létezés lehetőségeibe mélyedtem bele - kétségtelenül nagyon érdekes
többen jelezték: legyek résen, mert a zártosztály vendégeinek 2/3-a is így kezdte :)
Csizmás Kond
@Nil: Az energia nem vész el, csak ahhoz hogy átalakuljon előbb meg kell teremtődjön...mert ahhoz nem kell nagy képzelőerő azt állítani, hogy a volt és kész.
Semmi nem lesz magától a semmiből.
Nil
@Csizmás Kond: én nem ezt tudom, nem ezt tapasztaltam
dr. prédikátor
Te repedt cserépedény ! te beszélsz adventről??? Akkor amikor a 82 éves tehetetlen öregembert Endre bácsit kilakoltatták és most nincs fedél a feje fölött akkor hol voltatok???Ilyenkor hol van a keresztényi szeretet?Akkor miért nem járt a pofátok? miért nem tiltakoztatok???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.