Nem lesz lázadás a Fideszben, amíg a vezetői úgy gondolják, Orbán a pártból kilépve, másik pártot szervezve, meg tudná verni őket – ez derül ki többek között abból az interjúból, amit Török Gábor adott a hvg.hu-nak.

A veszprémi választással és indulással, végül visszalépéssel kapcsolatban azt mondta, őt nem a választás és nem a mandátum motiválta és motiválja, hanem annak próbája, kísérlete, hogy vajon egy másfajta politikai gondolkodásra és viselkedésre hogyan reagálnának az emberek. "Amikor a politikai szerepvállalásról gondolkozom, akkor engem elsősorban az foglalkoztat, hogy lehet-e másképp tekinteni a politikai ellenfelekre és az egész ország előtt álló problémákra, mint azt idehaza megszoktuk" – tette hozzá.

Véleménye szerint minden forgatókönyv szerint Orbánt csak a Fidesz tudná megbuktatni. "Tele van Brutusokkal a Fidesz, mint bármelyik másik párt. Kérdés, hogy kialakul-e egy olyan helyzet, amikor egy Brutus meghozza azt a bizonyos döntést. A Fideszen belül eddig is voltak ellentétek, hatalmi harcok, csak annyira le voltak fojtva, hogy most meglepetésként hat a konfliktusok nyilvánosságra kerülése" – mondta az interjúban Török Gábor.

Addig egyébként szerinte nem lesz lázadás a Fideszben, amíg a vezetői úgy gondolják,

„hogy Orbán a pártból kilépve, másik pártot szervezve meg tudná verni őket”.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Csak már Orbán is mondaná: Te is fiam Brutus!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
Tele van butusokkal a Fidesz.

- Mi a neved, zsidó?
- Pokorni vagyok és nem vagyok zsidó.
- Pokolni?
- Nem, Pokorni!
- Huhu, önérzetes a kis latol. Szóval, te lánk támadtál, Pokolni?
- Micsoda?
- Üsd meg, százados, de nagyon dulván!
Sziszifusz
@Nil: 06:35
Nem szeretném, de ez is egy lehetőség.
mate03
@coyote3: Aki szúrni fog az a Lézer Jankó lesz! De az lesz neki az utolsó szúrása! Aztán jöhet a (fidesz) temetés!
m.macskosz
@mate03: Amikor fácánlézer bedobta a köztudatba, hogy a hivatalban elhalálozó állam- és kormányfő özvegye megkapja az illető teljes járadékát, már akkor arra tippeltem, hogy ez a nagyon nagy több mint gyanús.
Nil
@Sziszifusz: ha nem szeetnéd akkor miétr gondolsz rá? miért gondolsz rá mint lehetőségre? Legalább tudatosan gondolj valami szépre - jóra a tudatalatti úgyis tele van mindenféle szeméttel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.