A magyar állam 1732 milliárd forintnyi uniós támogatást fizetett ki az idén december 18-ig a pályázóknak, ez az összeg már most meghaladja a tavaly elért 1708 milliárd forintos kifizetési rekordot – ismertette Vitályos Eszter Zsuzsanna, a miniszterelnökség uniós fejlesztésekért felelős államtitkára.

Vitályos szerint hetente több tízmilliárd forintos kifizetések vannak, így várhatóan az év végéig még 300 milliárd forint támogatás kerül a kedvezményezettekhez.

A teljes 2007-2013-as uniós ciklusban 6761 milliárd forint fölé emelkedett a kifizetett uniós források összege.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Azt írjátok le, hogy abból mennyi magyar munkahely(nem közmunka!) lett, nyugat EU-s fizetéssel???!!! A játszótér és buszmegálló stb. pályázatok pénzei nem érdekelnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Dr. Felipe: mondjam, vagy mutassam ? :))
bundi
Én azért szeretnék látni valami uniós adatot arról hogy ezt a pénzt kifizették-e az országnak...vagy csak megelőlegezték...és az uniótalánmajd utalja...
Toby
- "Nem leszünk gyarmat !" Hááááát...nem annyira...a szakadék szélén táncoló unió tömi a pénzt Patkányisztánba ! Ennyire szarul állnak !
- "Brüsszel akarja a pályadíjakat !" Háááááát...csak éppen Brüsszel nem így tudja !
A mesék ideje lejárt- főpatkány !
F_Viktor
@36:
Írod:
"Már Kádár is azt mondta..."

Észre kellene már mindenkinek vennie, hogy Orbán (a fityesz) elment szélső balra.
anyuci
@bundi: Nem a kifizetéssel van gond. Azzal, hogy mi nem érezzük. Épül ez-az, hiszen tudjuk, semilyen fejlesztés nem lenne enélkül, aztán kiderül közbeszerzés nélkül a csókosok kapják a munka dandárját, a tényleges ár többszörösét "beleépítik". A valóság általában az, hogy a fővállalkozó rá se tojik, megbíz egy alvállalkozót, aki nem ritkán szintén rokon, majd az ár töredékéért megcsinálja valaki aki örül, ha kifizetik és mivel neki már alig marad, ő az agyagot lopja ki. Erről az Unió annyiban tehet, hogy nagyon komolyan szankcionálnia kellene, hogy a fenti magyar valóság ne történhessen meg, ám ilyen szintű pofátlan lopáshoz valószínű nincsenek hozzászokva. Mint a cikk is sugallja, a legszebb, hogy még rohadt nagy magyar öntudattal szídják is őket, minket pedig teljesen kivéreztetnek az 50 féle adójukkal amit szintén ellenőrizetlenül költenek. Örökké nem tarthat !!!
kukac50
A költségvetés 74%-a eus pénz amit parkokra utakra meg a politikusok magukra költenek ha nem kapna a kormány semmi pénzt akkor összeomlana az egész ország.
Orbán is beláthatná Ő egy kis Miska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.